Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Obert el termini per a participar en la sisena edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  • 7 de juny de 2022
Cartell per a la difusió del concurs. Títol i logos de les entitas colaboradores

Ja és ací la sisena edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians - UV. 

La participació està oberta a: 

  • Estudiants i persones titulades de qualsevol de les universitats públiques valencianes (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Miguel Hernández, Universitat Jaume I i Universitat d'Alacant). 
  • Estudiants i titulats de les Escoles d'Art i Superior de Disseny de la Comunitat Valenciana (EASD d'Alcoi, EASD d'Alacant, EASD de Castelló, EASD d'Orihuela i EASD de València). 
  • Estudiants i titulats d'FP de Grau Superior de Comunicació, Imatge i So; i dels cicles formatius de Grau Superior de Fotografia, Il·lustració i Animació.

Termini per a participar: 
21 d'octubre de 2022 

Premis: 
1r: 650€
2n: 350€
3r: 250€ 

Temàtica: 
Fotografies que recullen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials, etc.) del territori de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de mostrar i divulgar els valors ambientals, patrimonials i identitaris dels paisatges valencians. 

Enviament de fotografies: 

  • En línia a través de la Seu electrònica de la UV
  • Suport paper en els registres de les universitats o per correu ordinari. 

Per a més informació consulta les bases.