Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Transformació del Model Econòmic. Economia Circular en el Sector de l'Aigua Logo del portal

VÍDEO: La UV i la resta d’universitats públiques valencianes treballen en xarxa pel nou model econòmic

  • 10 de desembre de 2020

La Universitat de València (UV)  forma part activa de la col·laboració que ha permès la posada en funcionament de la Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econòmic, que impulsa la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana. Una xarxa que reuneix a les cinc universitats públiques valencianes.
En el cas de la UV,  el treball d’investigació es focalitza en la economia circular, “que ha de ser el motor de la transformació del nostre model econòmic i demostrar la seua potencialitat”, destaca Francesc Hernández, director de la Càtedra. En concret, Hernández ha recordat que “hem pres com a referència d’aplicació el sector de l’aigua, d’enorme importància per a la societat i que mostra com a pocs eixa potencialitat de l’economia circular”.
Hernández també ha mostrat el seu desig de “mitjançant la nostra web i la difusió que estem fent de les nostres investigacions i activitats, puguem obtindre la col·laboració des de l’esfera pública i privada per reforçar eixe paper transformador de l’economia circular al nostre model productiu”.