website creation software

ÉS EL MOMENT !

Des de CCOO hem mantingut una presència constant en la reivindicació i la negociació per a la millora dels drets laborals i la qualitat de la Universitat Pública, treballant per a millorar les condicions laborals i professionals del PAS de la Universitat de València.
Les dones i els homes de CCOO exercim un model sindical que no es queda en la queixa permanent ni aposta per demagògies sinó que busca solucions i treballa per fer-les realitat, des de l'acció sindical responsable, honesta i eficaç.
Votar CCOO en les pròximes eleccions sindicals, va més enllà de l'acció sindical en la nostra universitat, ja que som un sindicat confederal i actuem en tots els territoris i àmbits. Altres acords en altres àmbits tenen repercussions en les nostres condicions laborals i socials. 

Votar CCOO el 4 de desembre

Una major participación, el 4 de desembre, ens dóna legitimitat sindical. Necessitem la teua participació, el teu vot, per a tenir força en la negociació col·lectiva, per millorar la nostra universitat i les condicions laborals de les traballadores i els traballadors.
Amb la participació i la mobilització no consentim més retallades, recuperem els drets perduts i reivindiquem uns altres que amb l’excusa de la crisi se’ns han negat. Necessitem la teua confiança. És Imprescindible per a millorar el futur de totes i tots.
Les persones que integrem les candidatures de CCOO som persones que en aquestes eleccions assumim, per tant, un compromís de treball honest per portar endavant les propostes de nostre programa, per a continuar millorant la nostra Universitat i les condicions laborals i professionals de totes i tots els que fem possible una Universitat Pública de qualitat i compromesa amb la nostra societat.

PROGRAMA PER A PAS

Solid color intro with an image on the right side. Also this block has no paddings.

PROGRAMA PER A PDI 

Solid color intro with an image on the right side. Also this block has no paddings.