simple website templates

ÉS EL MOMENT!

de recuperar drets

Resultats

  DELEGATS % DELEGATS JUNTA PDI JUNTA DE PAS COMITÉ D'EMPRESA
CCOO 17 23,29% 7 4 6
UGT 15 20,55% 4 7 4
STE-iv 10 13,70% 3 3 4
CGT 7 9,59% 1 3 3
CSIF 12 16,44% 5 4 3
PPP 5 6,85%     5
SATTUI 7 9,59% 3 2 2
Total 73 100% 23 23 27

Votar CCOO el 4 de desembre

Votar CCOO en les pròximes eleccions sindicals, va més enllà de l'acció sindical en la nostra Universitat, ja que som un sindicat confederal i actuem en tots els territoris i àmbits. Altres acords en altres àmbits tenen repercussions en les nostres condicions laborals i socials .

Les persones que integrem les candidatures de CCOO som persones que en aquestes eleccions assumim un compromís de treball honest per a portar avant les propostes del nostre programa, per a continuar millorant la nostra Universitat i les condicions laborals i professionals de totes i tots els que fem possible una Universitat Pública de qualitat i compromesa amb la nostra societat.


Exercim un model sindical que busca solucions i treballa per fer-les realitat, des de l'acció sindical responsable, honesta i eficaç.

Amb la participació i la mobilització no consentim més retallades, recuperem els drets perduts i reivindiquem uns altres.
La teua participació i el teu vot és necessari per a tenir força i legitimitat en la negociació col·lectiva.

PROGRAMES

Programa PAS

Valencià

Programa PAS

Castellano

Programa PDI

Valencià

Programa PDi

Castellano

CANDIDATURES

Les candidatures de CCOO engloben tant a dones com a homes, a més de tenir representants dels diversos col·lectius i estaments de la nostra universitat, intentant reflectir la diversitat de persones i interessos de la forma més àmplia possible.

Junta de PAS

Laura Esteve, administrativa al campus de Burjassot, encapçala nostra candidatura a la Junta de PAS,  en aquest col·legi electoral votarà el Personal d'Administració i Serveis funcionari.
Junta de PDI

Julián Sanz, Prof. Titular d'Universitat en la Facultat de Geografia i Història encapçala la candidatura de CCOO a la Junta de PDI, en aquest col·legi electoral  votarà el PDI amb vinculació funcionarial.


Col·legi d'Especialistes

Rafa Alonso, responsable de manteniment, encapçala aquesta candidatura a aquest col·legi en el qual votarà el PAS amb vinculació laboral, com el personal de manteniment, oficis, entre uns altresCol·legi de Tècnics i Administratius

Lara Manyes, Ajudant Dra. a la Facultat de Farmàcia, encapçala aquesta candidatura de CCOO a aquest col·legi en el qual votarà el PDI amb vinculació laboral, profesorat visitant i emèrit, personal d'investigació i PAS qualificat 

Comparteix