INICI > HISTÒRIC > ACTIVITATS 2006 > TERCERA CONFERÈNCIA PEREGRÍN CASANOVA
........................................................................................................................................................ Per rebre informació de les nostres activitats cliqueu aquí

 

 

Tercera Conferència Peregrín Casanova

   
 

 La Càtedra de Divulgació de la Ciència i l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València, sota el patrocini de la CAM, celebren la Tercera Conferència Peregrín
Casanova. Amb aquesta sèrie de sessions científiques anuals es vol donar a conèixer el treball investigador de grans personalitats en l'àmbit de l'estudi de la biodiversitat i l'evolució biològica.

L'any 2003 es va iniciar el cicle amb el professor Stanley L. Miller, de la Universitat de Califòrnia a San Diego, pioner de l'estudi de l'origen de la vida i l'evolució prebiòtica. David Hillis , un reconegut expert en la sistemàtica molecular i l'estudi de la biodiversitat, fou el conferenciant de l'any 2004. Enguany la Conferència Peregrín Casanova la pronuncia el professor Francico J. Ayala, doctor Honoris Causa de la Universitat de València i una de les figures mundials en els camps de la genètica de poblacions i de l'evolució biològica.

Amb aquestes Conferències, l'Institut Cavanilles homenatja el catedràtic d'anatomia de la Universitat de València, Peregrín Casanova i Ciurana (1849-1919), un introductor del pensament evolucionista al nostre país i organitzador de l'homenatge dels estudiants a Darwin de 1909.

Dilluns 18 de desembre a les 19.30 hores
Auditori Joan Plaça
Jardí Botànic de la Universitat de València
carrer de Quart, 80 - València

 

"De la biologia a l'ètica"
Francisco J. Ayala, 'University Professor' i 'Donald Bren Professor of Biological Sciences' de la Universitat de Califòrnia. Autor del llibre "La evolución de un evolucionista" publicat en la Col·lecció Honoris Causa de la Universitat de València.