El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

NOTA DE PREMSA

València, 05 de novembre 2013

Share|

logo 15 setmana de la ciencia

La Universitat comença la 15a Setmana de la Ciència

La Universitat de València comença avui la 15a edició de la Setmana de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació amb diverses activitats organitzades per la Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i, l’objectiu de les quals és promoure la cultura científica de la societat en general i, en especial, les vocacions per la ciència dels més joves. ‘La ciència, el teu futur’ és una de les accions més importants d’aquesta convocatòria que inclou la realització de 35 Rutes Matemàtiques per la ciutat de València, 24 conferències de científics de la Universitat de València, el CSIC i la Universitat d’Alacant en centres d’Educació Secundària i Batxillerat i tallers d’Astronomia, Geologia i Matemàtiques als laboratoris de la Universitat. La programació compta amb el finançament del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia i Competitivitat i la Reial Societat Espanyola de Física.

La Setmana de la Ciència també inclou activitats per al públic en general com ara la conferència que impartirà aquesta vesprada a les 19 hores el professor de Periodisme de la Universitat de València, biòleg, escriptor i director de la revista Mètode, Martí Domínguez, sobre La natura en la pintura del Renaixement, la qual forma part del Cicle de Conferències dels XXV Premis Literaris Ciutat d’Alzira. La ponència tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura. El dilluns 11 de novembre a les 19 hores a La Nau, Catalina Lara també dictarà la ponència Les dones en la bioquímica i la biologia molecular.

I el pròxim divendres, durant el sopar de lliurament d’aquests guardons a Alzira, la Universitat de València lliurarà el XIX Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General dotat amb 12.000 euros i la publicació del manuscrit en la col·lecció Sense Fronteres de Publicacions de la Universitat de València, la Càtedra de Divulgació de la Ciència i Edicions Bromera.

ESTÍMUL DE L’ACTITUD INNOVADORA I CREATIVA
La Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València també convocarà en les pròximes setmanes els V Premis Llegir sense Fronteres. L’objectiu d’aquests guardons és estimular l’hàbit de lectura, l’actitud innovadora, la investigació i la creativitat dels estudiants d’ensenyament de secundària i batxiller, per a la qual cosa es proposa fer un treball sobre algun dels llibres de les col·leccions Sense Fronteres i Sin Fronteras, promogudes per la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Més informació: www.uv.es/cdciencia

La Universitat comienza la 15ª Semana de la Ciencia

La Universitat de València empieza hoy la 15ª edición de la Semana de la Ciencia, la Tecnología y la Innovación con varias actividades organizadas por la Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i, cuyo objetivo es promover la cultura científica de la sociedad en general y, en especial, las vocaciones por la ciencia de los más jóvenes. ‘La ciencia, tu futuro’ es una de las acciones más importantes de esta convocatoria que incluye la realización de 35 Rutas Matemáticas por la ciudad de València, 24 conferencias de científicos de la Universitat de València, el CSIC y la Universitat d'Alacant en centros de Educación Secundaria y Bachillerato y talleres de Astronomía, Geología y Matemáticas en los laboratorios de la Universitat. La programación cuenta con la financiación del Vicerrectorado de Investigación y Política Científica, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Economía y Competitividad y la Real Sociedad Española de Física.

La Semana de la Ciencia también incluye actividades para el público en general como por ejemplo la conferencia que impartirá esta tarde a las 19 horas el profesor de Periodismo de la Universitat de València, biólogo, escritor y director de la revista Mètode, Martí Domínguez, sobre La naturaleza en la pintura del Renacimiento, la cual forma parte del Ciclo de Conferencias de los XXV Premios Literarios Ciutat d’Alzira. La ponencia tendrá lugar en el Auditorio de la Casa de la Cultura. El lunes 11 de noviembre a las 19 horas en La Nau, Catalina Lara también dictará la ponencia Las mujeres en la bioquímica y la biología molecular.

Y el próximo viernes, durante la cena de entrega de estos galardones en Alzira, la Universitat de València entregará el XIX Premio Europeo de Divulgación Científica Estudi General dotado con 12.000 euros y la publicación del manuscrito en la colección Sin Fronteras de Publicacions de la Universitat de València, la Càtedra de Divulgació de la Ciència y Edicions Bromera.

ESTÍMULO DE LA ACTITUD INNOVADORA Y CREATIVA
La Càtedra de Divulgació de la Ciència UCC+i de la Universitat de València también convocará en las próximas semanas los V Premios Llegir sin Fronteres. El objetivo de estos galardones es estimular el hábito de lectura, la actitud innovadora, la investigación y la creatividad de los estudiantes de enseñanza de secundaria y bachiller, por ello, se propone hacer un trabajo sobre alguno de los libros de las colecciones Sin Fronteras y Sense Fronteres, promovidas por la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Más información: www.uv.es/cdciencia

 

 

 





logo ucc