CURS MENJAR SA ÉS FÀCIL: ASPECTES TEÒRIC - PRÀCTICS SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ
Responsable del curs: José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València
Professors del curs:
Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.
Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València
Durada: 20 hores
Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.
Data d’ impartició 20 al 27 de març de 2012
Horari 10h a 13.30h
Objectiu: Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.
Temari:
-Dietes pintoresques.
-Llegendes urbanes de l'alimentació.
-Errors en l'alimentació i nutrició.
-Malalties cròniques actuals.
-Principis bàsics de nutrició.
-Alimentació saludable i activitat física.
-Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
-Consells dietètics pràctics.
-Receptes adaptades a situacions especials.
-Taller pràctic d'educació alimentària.
PREU : 30 €
INSCRIPCIÓ
|