INICI > PREMIS > PREMI VAE DE NARRATIVA CIENTÍFICA
........................................................................................................................................................

V PREMI VAE DE NARRATIVA CIENTÍFICA DE LA
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ESTUDI GENERAL

 

BASES

 

1. PARTICIPANTS:

Podrà participar-hi qualsevol persona, sense limitació d’edat, nacionalitat o lloc de residència.

2. CARACTERÍSTIQUES DE LES OBRES:


Les obres participants han de ser originals i inèdites.


Poden optar a aquest premi totes les narracions escrites en valencià, en castellà, anglès o  francès, la temàtica de les quals es base, descriga, desenvolupe o incloga, en certa manera, els avanços científics i/o tecnològics de qualsevol branca del coneixement, amb una extensió mínima de 100 fulls i màxima de 200 fulls DIN A4, mecanografiats a dos espais per una sola cara. Cal fer constar en la coberta la llegenda "Opta al IV Premi VAE de Narrativa Científica de la Universitat de València Estudi General de Burjassot".


La presentació d’una obra comporta, així mateix, que l’autor no té compromesos els seus drets d’edició i que no ha estat presentada a cap altre concurs pendent d’adjudicació.

Las bases i els llistat de les obres admeses també es poden consultar a les següents adreces:   www.imcjb.net, www.burjassot.orgwww.valencia.edu/cdciencia.

3. INSCRIPCIONS:


El termini de presentació d’originals finalitzarà el 1 d'octubre de 2010


Les obres s'han de trametre a la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, Registre Rectorat, Avinguda de Blasco Ibáñez, 13 - 46010 València.


Els originals, mecanografiats i perfectament llegibles, s'han de presentar per quadruplicat i sense signar cal fer constar en la coberta, a més del títol corresponent, el nom del premi a què es presenta.  També s'hi ha d'adjuntar la a plica corresponent amb el nom, l'adreça, el telèfon de contacte, el correu electrònic i la fotocòpia del DNI de l’autor/a de l’obra. A més, també s’ha d’adjuntar una còpia del treball en format digital, preferentment en un CD.

Els originals no guardonats es destruiran després de la publicació del veredicte final.

4. JURAT:

El jurat està format per: Fernando Sapiña, Aurelio Beltran i Joan Torró

El jurat decidirà quina és l'obra guanyadora. Amb tot, si el jurat creu que cap de les obres presentades no assoleix la qualitat mínima per a ser publicada, el premi podrà no ser adjudicat. En cap cas, el premi podrà fraccionar-se. Únicament es podrà atorgar el premi a una única obra i a un únic autor/a.

El veredicte del jurat serà en la primera quinzena del mes de desembre de 2010

 

Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri.

5. PREMIS I PUBLICACIÓ:

L'import del premi convocat és de 3.000 € i està concedit per la Universitat de València. La quantitat lliurada s'entendrà com a bestreta per la cessió a Publicacions de la Universitat de València dels drets d’edició. El guanyador es compromet a subscriure el contracte de cessió en exclusiva dels drets d’edició.

El llibre guardonat serà publicat en la nostra llengua per Publicacions de la Universitat de València dins de la Col·lecció Ciència entre lletres. Així mateix, Publicacions de la Universitat de València tindrà l’opció preferent per a la publicació de l'obra en altres llengües.


6. ACCEPTACIÓ DE LES BASES:

La presentació dels originals comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. Així mateix, el guanyador del premi es compromet a col·laborar en aquells actes que els organitzadors estimen escaients.