• .
  • .
Grup de Treball Josema Torres

Descobreixen per primera vegada com afecta un gen específic de les cèl·lules la transformació d’altres

28/11/18

Juan Nacher

L’investigador Juan Nácher dirigeix un estudi que evidencia una nova forma de capacitat adaptativa de les neurones en adults

01/06/18

Cartel

50 anys d'estudis de Biologia

19/04/18

En el present curs acadèmic 2017-18 es compleixen els cinquanta anys des de l'inici dels Estudis de Biologia en la Universitat de València. Amb tal motiu, s'estan preparant des de la Facultat una sèrie d'actes per a celebrar-ho. Entre els esdeveniments cal citar un cicle de conferències que es duran a terme al llarg del curs acadèmic.

Saló de Graus de Facultat Farmàcia

“Cicle de Seminaris del Màster en Contaminació, Toxicologia i Sanitat Ambientals”

20/02/18

Conferència de Miriam Hampel el 21 de febrer a les 18:30 a la Facultat de Farmàcia."Enfocament integrat per avaluar l'estrès per exposició a nanopartícules d'or en la cloïssa marina Ruditapes philippinarum "

Museu Natural Universitat de València

Ignaguració del Museu Història Natural

14/02/18

Dijous 15 de febrer a les 10,30 hr s'ignagurará el Museu Història Natural, situat a la plaça central del Campus de Burjassot.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy