Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

UVemprén Gennera 2022
3ª edició del programa de reptes d'emprenedoria corporativa UVemprén Gennera

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València convoca aquest programa formatiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) en col·laboració amb dos importants empreses del teixit productiu valencià: Ford España i Grefusa.

 

L'objectiu del programa és que l'estudiantat desenvolupe les competències professionals i emprenedores necessàries per a resoldre els reptes d'innovació reals que els presenten les empreses col·laboradores, mostrant el seu talent per a l'emprenedoria en l'àmbit corporatiu.

Aquesta iniciativa està patrocinada pel Campus de l'emprenedoria innovadora, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la marca de la qual Llamp impulsa l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible. També compta amb el suport del Campus de l'emprenedoria UVemprén - Santander Universitats i està dirigida a estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València matriculat en el curs 2022-2023.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu, optaran a un premi de 300 € per a les persones integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes i se’ls podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 16 d'octubre de 2022.

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, obri la convocatòria d'UVemprén Gennera, el programa de formació en intraprenedoria en el qual les persones participants poden aprendre a resoldre reptes reals de l'àmbit empresarial.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com és el cas de Ford España i Grefusa. A més, compta amb el patrocini del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Generalitat Valenciana i de Santander Universitats en el marc del Campus UVemprén-Santander Universitats.

Ford España, companyia l'objectiu de la qual és convertir-se en l'empresa líder de productes i solucions d'automoció, ens planteja aquest repte: Ajuda a Ford a divulgar els avantatges de la mobilitat elèctrica. Trobem junts les barreres mentals que poden tenir les persones usuàries i desmuntem falsos mites per a mirar al futur.

D’altra banda, Grefusa és una empresa familiar, espanyola, especialista a elaborar fruita seca i snacks de cereals, aliments per a gaudir, i ens planteja el següent repte: Col·labora amb Grefusa per a llançar un nou Programa d'Atracció de Talent Universitari: Què busca un centennial per a enamorar-se d'una empresa?

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 16 d'octubre i la convocatòria ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç:

https://www.uv.es/uv-empren/ca/programes-uvempren/gennera/presentacio.html

 

 

Data De 11 de juliol de 2022 a 16 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació