Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

EIT Food Challenge Lab 2022

Com podem proporcionar als consumidors productes locals assequibles i d'alta qualitat? Aquesta és la qüestió que s'abordarà en la trobada online impulsada per la iniciativa europea EIT Food, amb la qual col·labora AgrotecUV.

 

AgrotecUV, la Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible recentment creada per la Universitat de València i la Fundació Parc Científic de la UV ha establit una col·laboració amb EIT Food per al EIT Food Challenge Lab 2022: Southern Europe (Laboratori de reptes 2022: Europa del Sud). EIT Food és una iniciativa europea que forma part de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT), un òrgan independent de la UE creat amb la finalitat de promoure la innovació i l'emprenedoria en matèria d'alimentació sostenible a Europa.

Aquest Challenge Lab és un hackathon 100% en línia que tindrà lloc els dies 28 i 30 de setembre amb els principals actors i experts de la indústria agroalimentària del sud d'Europa. Es tracta d'una oportunitat per a generar relacions entre cofundadors, conduir a la creació de nous negocis i construir vincles entre la indústria, l'acadèmia i les empreses emergents entorn d'un desafiament pertinent i d'actualitat.

Els guanyadors rebran un premi de 4.000€ i aconseguiran el pas als Grand Final Awards, la final europea dels emprenedors i innovadors amb més projecció sorgits de l’ecosistema EIT. El segon i el tercer millor equip obtindran 3.000€ i 2.000€ de premi respectivament.

Si estàs interessat o interessada en desenvolupar una idea innovadora i de connectar amb altres companys i mentors per a reimaginar el futur del sistema agroalimentari mediterrani, no dubtes en inscriure’t a través del següent enllaç: Registration form EIT Food Challenge Lab 2022: Southern Europe (typeform.com)

Per a quelsevol dubte ens pots contactar a través del correu: agrotecuv@uv.es

 

Data De 27 de juliol de 2022 a 30 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

EIT Food amb la col·laboració d'AgrotecUV.

AgrotecUV - Universitat de València

 

Contacta eva.bataller@uv.es

 
Més informació