Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Grup de Dansa
Grup de Dansa (Nivell 1 i 2 Dansa Contemporània). 2 crèdits ECTS. Inscripció oberta

El Nivell 1 del Grup de Dansa está dirigit a estudiants universitaris de qualsevol titulació i públic en general. El taller dura tot el curs acadèmic, començant el 17 d'octubre de 2022 i acabant el 31 de maig de 2023. Les classes són tots els dilluns i dimecres de 17 a 19 hores. El taller acaba amb una mostra al públic. Reconegut amb 2 crèdits ECTS.

El Grup de Dansa Nivell 2 està dirigit a estudiants universitaris de qualsevol carrera i públic en general amb experiència prèvia en dansa (amb nivell 1 de dansa o si existeixen dubtes enviar currículum a eva.lopez-comes@fundacions.uv.es). Comença el 18 d'octubre i acaba el 22 de desembre del 2022. Les classes són tots els dimarts i dijous. A partir de gener del 2023, es començarà a assajar i a crear un espectacle que s'estrenarà al juliol del 2023.

Es practicarà diferents tècniques corporals que existeixen dins dels estils de dansa. Es desenvoluparà conceptes propis de la dansa com ara la consciència corporal, espacial i temporal, qualitats de moviment i destresa física en la pràctica de la dansa en el teu cos. Es dotarà a l'alumne de recursos propis per a poder crear el seu propi llenguatge artístic (coreografia). Es potenciarà la memòria física sent capaces de memoritzar una coreografia i la gestió de la pràctica escènica final, desenvolupant les habilitats i mecanismes per a enfrontar-se a un públic.

 

NIVELL 1 DANSA CONTEMPORÀNIA  Prof. Toni Aparisi  Fitxa

Del 17oct22 al de 31maig23 (Dilluns-Dimecres de 17 a 19h)

FCAFE (Aula d'Expressió) (Gasco oliag,3)

 

NIVELL 2 DANSA CONTEMPORÀNIA Prof. Christine Cloux Fitxa

Del 18Oct al 22 Dic23 (Dimarts i Dijous de 17 a 19h)

FCAFE (Aula d'Expressió) (Gasco oliag,3)

 

Automatrícula : http://links.uv.es/w2e0IP8

 

 

Data De 7 de setembre de 2022 a 17 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

FCAFE (Aula d'Expressió) (Gascó Oliag,3)

 
Organitza

Aula d'Arts Escèniques UV

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació