Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Hackathon d'Emprenedoria Femenina IngeniaUV

Ja està obert el termini per a la preinscripció en la web de Beques Santander: https://app.becas-santander.com/es/program/becas-santander-women-premios-ingenia-universitat-de-valencia.

 

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València convoca aquest programa formatiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) en el marc del Campus UVemprén - Santander Universidades i del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, la marca de la qual Llamp impulsa l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

L'objectiu del programa és reunir talent femení i brindar a les participants en aquest concurs l'oportunitat de formar-se per a generar idees de negoci innovadores i formular projectes emprenedors de triple impacte (ambiental, social i econòmic).

Està dirigit a les estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculades en el curs 2022-2023.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i podran aconseguir fins a cinc invitacions perquè les millors idees de negoci accedisquen als serveis del programa UVemprén StartUp d'incubació d’empreses emergents, 1.000 € per a cadascun dels tres millors projectes innovadors i un premi especial de 3.000 € al millor projecte emprenedor del concurs. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 6 d'octubre de 2022.

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, obri la convocatòria dels Premis Ingenia UV, per a reconèixer les millors idees de negoci generades en el programa formatiu i impulsar la seua validació facilitant l'accés dels millors projectes al programa UVemprén StartUP d'incubació d’empreses emergents de l'estudiantat de la Universitat de València.

Aquest programa es durà a terme en el marc de la II Setmana de l'emprenedoria de la Universitat de València, que tindrà lloc entre els dies 17 i 21 d'octubre en la Facultat de Farmàcia.

Tota la informació de la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç:

https://links.uv.es/uvempren/ingeniauv

 

 

Data De 13 de setembre de 2022 a 14 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació