Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

La Nau dels Estudiants 2022. Inscriu-te!
La Nau dels Estudiants 2022

Del 5 al 8 de setembre de 2022, abans de l’inici del curs acadèmic, tindrà lloc una nova edició de La Nau dels Estudiants, una proposta formativa que proporciona coneixements pràctics i recursos útils per a l’experiència acadèmica a l’estudiantat universitari.

Enguany, els tallers de La Nau dels Estudiants tornen a la presencialitat i tenen tots una durada de 10 hores. En concret, els cursos són els següents:  Planificació i gestió del temps, Tècniques per al control de l'estrès, Estratègies d'aprenentatge en la universitat, Estratègies d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional, Tècniques d'expressió escrita i redacció per a l'àmbit acadèmic i Treure partit als fulls de càlcul. A més, s’organitza el taller Construint masculinitat(s) en el context universitari, que busca fomentar el canvi conscienciant sobre la necessitat d’una nova definició de la masculinitat, en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat, i el taller sobre identitat i diversitat de gènere a càrrec de la iniciativa Diversitats, tallers, tots dos, amb matricula gratuïta.

La matrícula a La Nau dels Estudiants està oberta del 20 de juny al 31 d’agost mitjançant la Seu Electrònica UV. Els cursos tenen un reconeixement acadèmic de 0,5 crèdit ECTS, sempre que es complisquen les condicions de verificació que s’han establert per a cada formació, excepte els cursos gratuïts que no tenen reconeixement acadèmic.

 

Període de l'esdevenimentDe 5 de setembre de 2022 a 8 de setembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Aulari Oest, Campus de Tarongers

 
Organitza

La Nau dels Estudiants està organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi)..

https://www.uv.es/uvweb/servei-informacio-dinamitzacio-sedi/ca/servei-informacio-dinamitzacio-1285919447119.html

 

Contacta nauest@uv.es

 
Més informació