Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

La Universitat de València convoca el programa UVemprén StartUP

UVemprén StartUP és un programa dissenyat per a impulsar la capacitat emprenedora de l'estudiantat. Pren com a base els resultats dels programes d'emprenedoria institucionals de la Universitat de València i està obert a alumnat de grau, postgrau i màster i a alumniUV que haja participat en algun programa UVemprén i que haja desenvolupat durant els seus estudis una idea de negoci que li agradaria impulsar.

 

UVemprén StartUP té un doble objectiu:

En primer lloc, s'obri una convocatòria —que romandrà activa fins al 30 de setembre de 2022— per a seleccionar fins a 10 projectes emprenedors i que l'estudiantat promotor dels mateixos puga gaudir d'una experiència universitària amb la finalitat d'adquirir i posar en pràctica competències emprenedores que els permeten optar per l'emprenedoria de manera voluntària i paral·lela amb el desenvolupament de les seues carreres. Aquesta modalitat engloba el següent conjunt de serveis orientats a facilitar a les persones emprenedores:

  • Espais de treball situats al campus de Tarongers on desenvolupar els projectes emprenedors sota la supervisió de l'equip de coordinació acadèmica del programa, a més de mentoring i assessorament personalitzat.
  • Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades.

En segon lloc, UVemprén StartUP convoca 25.000 euros en premis per a seleccionar i reconéixer per a reconéixer els millors projectes d'emprenedoria universitària en quatre categories diferents:

  1. La categoria UVemprén StartUP – CREA ofereix 10 premis de 500 € cadascun a les millors idees en fase inicial que comporten el desenvolupament d'un model bàsic sense tindre una empresa constituïda.
  2. La categoria UVemprén StartUP – EMPRÉN premiarà amb 5 premis de 1.000 € cadascun a les millors idees en fase avançada de desenvolupament que comporten un model de negoci validat i el desenvolupament d'un producte mínim viable o un prototip o prova concepte del producte o servei sense tindre l'empresa constituïda.
  3. La categoria UVemprén StartUP – ACADÈMIA reconeixerà amb 10 premis de 300 € cadascun a les millors idees de negoci innovadores que tinguen el seu origen en un TFG, TFM o tesi doctoral de qualsevol titulació oficial de la Universitat de València i que puguen ser convertides en una oportunitat de negoci possible i viable.
  4. La categoria UVemprén StartUP – SOCIETAT premiarà a empreses constituïdes que tinguen les millors idees de negoci amb projectes emprenedors innovadors en línies d'actuació estratègiques del Pla Director UVemprén —emprenedoria inclusiva, social i cultural, emprenedoria rural, emprenedoria femenina, emprenedoria en mobilitat sostenible, emprenedoria a millorar la qualitat de vida i emprenedoria digital—. En aquesta categoria s'entregaran 6 premis de 2.000 € cadascun.

La convocatòria dels premis UVemprén StartUP estarà oberta fins al 16 de juny. Els requisits específics per a cada categoria i el procediment de sol·licitud es poden consultar en aquest enllaç.

 

Data De 24 de març de 2022 a 30 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació