Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Cartell del Mercat
Mercat Agroecològic de la Universitat de València

El Mercat Agroecològic de la UV es realitza en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, Avinguda Blasco Ibáñez, 30, tots els divendres lectius  des del 16 de setembre fins a les vacances de Nadal.

Comptem amb productes del'horta de València, oli i productes de fleca acompanyats de productes de Comerç Just. 

El Mercat Agroecològic prioritza els productes locals amb un enfocament social i solidari.  Els projectes que participen en el Mercat tenen el segell ecològic tradicional del Comité d'Agricultura Ecològica i/o el segell de Sistema Participatiu de Garantia (SPG).

El SPG, és un sistema local participatiu de certificació cada vegada amb més difusió i acceptació en alguns mercats municipals de València. D'aquesta manera, es prioritzen productes locals, de temporada i que involucren a persones en la consecució per la sobirania alimentària. A més, la identitat del Mercat Agroecològic es defineix usant conceptes clau com: consciència, proximitat, obertura, efecte multiplicador, equilibri i visibilitat.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'aspiració d'impulsar una reflexió  cap a canvis en l'alimentació  a formes més saludables i sostenibles.

 

Període de l'esdevenimentDe 16 de setembre de 2022 a 16 de desembre de 2022. Divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Blasco Ibáñez, 30.

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat , Cooperació i Vida Saludable.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació