Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Nova oferta formativa en emprenedoria de la Universitat de València

Ja es pot consultar l'oferta formativa gratuïta en emprenedoria que la Universitat de València, a través del programa UVemprén Campus, posa a la disposició de l'estudiantat per a oferir formació en diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria. Per a tal fi, s'han convocat 520 beques per a cobrir les despeses de matrícula dels cursos, que seran finançades per Santander Universidades.

 

UVemprén Campus és un programa formatiu orientat a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i persones diplomades de la Universitat de València, que respon a l'objectiu de la Universitat —recollit en el seu Pla Estratègic— de fomentar l'emprenedoria i l'autoocupació en el si de la comunitat universitària. Dins del programa hi ha accions formatives en diferents formats i amb diferents duracions, que permetran completar el currículum de l'estudiantat mitjançant l'adquisició de fins a 15 competències emprenedores agrupades en tres itineraris d'especialització per a adaptar-se al Marc Europeu de Competències Emprenedores (EntreComp), una eina impulsada per la Unió Europea a la fi de 2016 que permet la configuració de currículums acadèmics específics que aprofundeixen en les competències emprenedores com a especialització en la formació universitària.

L'oferta formativa s'estén durant tot l'any 2022, incloent el pròxim curs 2022-23, per al qual ja estan previstos els cursos «Finances per a persones emprenedores» (15 de setembre), «e-commerce i màrqueting digital» (27 i 29 de setembre), «Pitching» (6 d'octubre), «Motiva equips àgils» (21 i 28 d'octubre), «Emprenedoria creativa» (10 de novembre), «Idea la teua empresa social en el marc dels ODS» (25 de novembre) i «Com convéncer a inversors» (1 de desembre). La majoria d'aquests cursos ja s'han celebrat en edicions anteriors amb un enorme grau de satisfacció per part de les persones que els han rebuts.

El calendari de formació començarà el pròxim 9 de març amb el curs «Linkedin per a emprendre», i continuarà amb «Analítica de negoci per a la presa de decisions basades en dades» (29 de març), «Emprenent en l'economia del dònut» (11 d'abril), «Finançament alternatiu per a emprendre: crowdfunding i crowdlending» (27 d'abril) i «Disseny àgil de producte» (6 i 13 de maig).

Aquests cursos tenen una duració de 5 o 10 hores i s'impartiran en format en línia en horari vespertí (15.30 a 20.30 hores), de la mà de persones expertes en els diferents camps relacionats amb l'àmbit de cada curs. El nombre màxim de places és de 40 per curs, i les persones que estiguen interessades poden sol·licitar una de les beques que finança Santander Universidades per a cobrir les despeses de matrícula. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins a una setmana abans de la celebració de cada curs.

Tota la informació, calendari i procediment per a sol·licitar una Beca Santander es pot consultar en aquest enllaç.

 

Data De 24 de febrer de 2022 a 24 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

UVemprén Campus.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació