Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

EL CENTRE D'IDIOMES OFERIRÀ CURSOS BONIFICATS A MÉS D'UN MILER DE TREBALLADORS DEL PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  • 13 de juliol de 2021
 Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV)

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València ha subscrit un acord de col·laboració amb la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) dirigit a la formació en idiomes, la traducció i correcció de textos, així com l’avaluació de competències lingüístiques. Gràcies a este acord, el Centre d’Idiomes posa a la disposició de la FPCUV, el seu personal i familiars en primer grau, igual que a les empreses allotjades en l’àrea empresarial del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), una bonificació del 10%, sobre el preu aplicable al públic en generals, als cursos generals, específics i intensius.

Més d’un miler de persones podran beneficiar-se, al llarg enguany, d’aquest acord de col·laboració que, entre altres, oferirà cursos d’anglès i espanyol per a estrangers a totes aquelles persones que acrediten la seua pertinença a la FPCUV o a qualsevol de les empreses allotjades en l’àrea empresarial del PCUV que estiguen interessades a millorar les seues destresses, tant orals com escrites, en altres llengües (anglés, espanyol per a estrangers, valencià, alemany, francés i italià).

 

Este conveni també possibilita que el personal interessat, que pertany a la FPCUV o a qualsevol de les més de 90 empreses que integren l’àrea comercial del Parc Científic, tinguen accés a altres serveis que s’ofereixen des del Centre d’Idiomes com són la certificació de competències lingüístiques, a través de les Proves de Certificació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE), així com la traducció i la correcció de textos per a empreses. En el cas d’aquest servei, la Fundació Parc Científic Universitat de València comptarà amb les mateixes condicions que la mateixa Universitat de València té a l’hora de fer ús d’esta prestació. 

 

CENTRE FORMADOR

Els cursos oferits pel Centre d’Idiomes s'emmarquen dins de la formació bonificada impulsada per la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació (FUNDAE), és a dir, de manera mensual, els empleats i les empreses depositen una quantitat determinada en la Seguretat Social sota el concepte de formació. La quantitat aportada pot ser recuperada i, per tant, l'empresa pot utilitzar aquests crèdits de la Seguretat Social per a millorar les competències i coneixements dels treballadors i treballadores, per la qual cosa cap entitat o persona treballadora ha d'abonar una quantitat extra per a fer ús d'aquest benefici.

 

En aquest sentit, el Centre d’Idiomes és un centre formador que permet millorar les competències lingüístiques dels empresaris i empresàries, personal laboral i professionals que els permeten adaptar-se al nou mercat laboral que es troba en constant canvi. Així mateix, cal destacar que el Centre d’Idiomes és un centre públic que pretén donar servei per a l'ensenyament d'idiomes a tots els col·lectius que pertanyen a la Universitat, incloent als familiars en primer grau dels treballadors d'aquesta. No obstant això, també ofereix els seus serveis a totes aquelles persones que, encara que alienes a la institució, vulguen aprendre una llengua utilitzant una fórmula especialitzada, professional i de qualitat.

 

Per part seua, la Fundació Parc Científic Universitat de València és una Fundació de naturalesa pública que té com a finalitats fundacionals, entre altres, promoure el desenvolupament tecnològic, la transferència de coneixements i la innovació industrial, així com la creació d'un entorn privilegiat per a potenciar les activitats d'innovació i transferència tecnològica i de coneixement.

 

Totes dues entitats posen en marxa ara aquest conveni de col·laboració amb uns objectius vinculats, directament, al plurilingüisme i la internacionalització que s'impulsa des del Centre d’Idiomes.