Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

EL CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA ARRIBA A GANDIA

  • 30 de juliol de 2021
Oferta Cursos Generals UV Gandia

UVGandia acollirà, per primera vegada en la seua història, cursos d'anglés i valencià impartits per docents del Centre d’*Idiomes, entitat universitària que promou el plurilingüisme i la internacionalització

Amb l'aval del rectorat i la Fundació General, durant el curs acadèmic 2021-2022, el Centre de Gandia de la Universitat de València oferirà una àmplia oferta de cursos d'anglés i valencià al públic en general. I ho farà gràcies a la col·laboració establida, per primera vegada en la seua història, amb el Centre d’Idiomes de la mateixa Universitat.

 

ANGLÉS

 

Una col·laboració que es tradueix en cursos d'anglés de 90 hores, d'octubre de 2021 -començaran just després que finalitze la Fira de Gandia- a abril de 2022, en horaris flexibles (inclosos dissabtes al matí), dels nivells B1 i B2 del Marc europeu comú de referència per a les Llengües. A més, l'oferta d'ensenyament en anglés inclou també cursos més curts, d'unes 60 hores de duració, entre octubre i abril, destinats a joves i a xiquets, a partir de 6 anys.

 

VALENCIÀ

 

Pel que fa a l'ensenyament del valencià, el Centre d’Idiomes de la Universitat de València impartirà a Gandia cursos de nivell C1 de 90 hores, d'octubre a abril, en horaris flexibles (inclosos també els dissabtes al matí). I a més, s'han programat cursos de valencià intensius a la primavera, de març a maig de 2022, perquè l’estudiantat puga preparar els exàmens oficials dels nivells C1 i C2 que convoca cada any la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Es tracta de cursos de 54 hores de duració total, de dilluns a divendres, hora i mitja cada dia.

 

PER UN DESENVOLUPAMENT LOCAL I REGIONAL

 

En definitiva, la Universitat de València fa així un pas endavant més cap a la consecució d'un dels objectius més ambiciosos de la denominada Estratègia de Lisboa: el compromís amb el desenvolupament local i regional. En aquest cas, amb la ciutat de Gandia, amb la comarca de La Safor i territoris veïns, promovent el plurilingüisme i la internacionalització, a través d'aquesta nova col·laboració establida entre UVGandia i el Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

 

Els cursos tindran lloc a les aules del Centre Internacional de Gandia (carrer Tossal, 8) i seran impartits per docents de reconegut prestigi del Centre d’Idiomes de la Universitat de València. Tota la informació sobre dates, horaris i preus està ja disponible en el següent enllaç: https://generals.centreidiomes.es/centro/uvgandia