Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Aquest divendres finalitza el termini d’inscripció en les proves d’acredittació del centre d’idiomes de la Universitat de València

  • 30 d’agost de 2021
Estudiants de la PACLE de juny

Els exàmens de les PACLE tindran lloc els dies 13,15 i 17 de setembre. Treballadors i estudiants de la Universitat compten amb una rebaixa del 50% en el preu d’inscripció

Fins al pròxim divendres, 3 de setembre, tot aquell que vulga obtindre l'acreditació oficial dels nivells B1, B2 i C1 d'anglés, així com del nivell B2 de francés i alemany, pot inscriure's ja en el Centre d'Idiomes de la Universitat de València per a realitzar les corresponents Proves d'Acreditació de Coneixements de Llengües Estrangeres (PACLE) en la convocatòria del mes Setembre.

 

Aquestes proves permeten aconseguir les principals certificacions oficials en llengües estrangeres necessàries per a l'obtenció d'alguns graus, estudis de postgrau, màsters, beques i, per descomptat, per a poder realitzar cursos en l'estranger via el Programa Erasmus o qualsevol altre programa d'intercanvi.

 

Els exàmens que realitza el Centre d'Idiomes de la Universitat de València estan avalats per l'Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior, a través del segell CertAcles, i reconeguts per la CRUE (la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles), així com per la mateixa Generalitat Valenciana i els governs autonòmics d'Aragó, Canàries, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, i pel Ministeri de Defensa del Govern d'Espanya.

 

Durant tota aquesta setmana romandrà obert el termini d'inscripció en el Centre d'Idiomes de la Universitat de València per al públic en general. El preu d'aquestes proves ascendeix a 120€, amb una rebaixa del 50%, és a dir, 60€, per als alumnes del centre i treballadors, professors i estudiants de la Universitat de València. Les proves tindran lloc els pròxims dies 13, 15 i 17 de setembre.

 

Qualsevol persona interessada pot consultar el web www.centreidiomes.es i descarregar-se la corresponent fitxa d'inscripció, que una vegada emplenada haurà de ser entregada en la Secretaria del Centre, situada al carrer Serpis nº25 de València. En el web del Centre d'Idiomes poden consultar-se també ‘Guies del Candidat’ per a cadascun dels nivells d'aquestes proves, així com models d'exàmens específics i proves d'àudio.

 

L'horari de Secretaria del Centre d'Idiomes de la Universitat de València és, de dilluns a divendres, de 09 a 14 hores. Per a més informació, es pot consultar la web www.centreidiomes.es o cridar al telèfon 96 306 77 81.