Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Els treballadors de la UV estudiaran idiomes des de 0€ en el Centre d’Idiomes de la Universitat de València

  • 15 de juny de 2022
Centre d'Idiomes UV

Per part seua, els estudiants de la UV també tindran una bonificació del 50% de descompte en cursos d'idiomes i en proves d'acreditació.

Més de 10.000 persones, entre personal i estudiants de la UV, es veuran beneficiats per les bonificacions del Centre d’Idiomes.

Dilluns passat el Centre d’Idiomes de la Universitat de València va presentar en la Sala d'actes de l'edifici de Rectorat el nou model de gestió i el catàleg de serveis/tarifes del Centre. En esta presentació van ser presents els sindicats representatius de la Universitat de València (CCOO, UGT, STEP i el CSI-CSIF).

El Centre d’Idiomes UV és el mitjà propi de la Universitat de València i compta amb cursos per a l'estudi del valencià i les llengües estrangeres, proves d'acreditació, classes privades, serveis de traducció assessorament i interpretació i lloguer d'espais i organització d'esdeveniments.

És per això, que la Universitat posa a la disposició de tot el seu personal PDI, PAS i PI una subvenció del 100% (el Servei de Llengües i Política Lingüística (SLPL)) de qualsevol curs o de les proves d'acreditació realitzades en el Centre d’Idiomes UV.

D'altra banda, per a aquells estudiants de la UV que vulguen realitzar un curs en el CdI o fer proves d'acreditació, comptaran amb una subvenció del 50%. Cal destacar que el Servei de Llengües i Política Lingüística (SLPL) ha augmentat la subvenció del 25% de l'any anterior al 50% d'este any.

A més de l'oferta general de cursos presencials o en línia (consultables a través de https://www.uv.es/cdi) ja siguen anuals, quadrimestrals o intensius, qualsevol òrgan, servei o unitat de la UV pot sol·licitar un curs a mesura al Centre d’Idiomes perquè aquest siga impartit en l'horari acordat amb el personal, dins de les instal·lacions de la Universitat de València en qualsevol dels tres campus situats a la ciutat de València o fins i tot en els espais d’Ontinyent.

L'equip professional que forma part de la plantilla del Centre d’Idiomes UV assessora en l'ensenyament d'idiomes moderns, així com en l'obtenció dels certificats d'acreditació de coneixement de llengües de manera personalitzada i segons els objectius professionals i acadèmics que ens indica cada PDI, PAS o PI de la Universitat. A més, els familiars en primer grau dels treballadors de la UV tenen un 10% de descompte sobre els preus al públic general.

Finalment, cal recalcar que aquells estudiants Erasmus que vinguen a estudiar espanyol com a llengua estrangera amb el Programa RRII per a incoming Erasmus té cursos de 60 hores per 85€, bonificats pel Servei de Llengües i Política Lingüística (SLPL).