University of Valencia logo Logo Valencia City Chair Logo del portal

Diàlegs sobre la Innovació Social 2-3 juny on line
Diàlegs sobre la Innovació Social

Diverses PDI de la Universitat de València participen en el workshop 'Diàlegs sobre la Innovació social', que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny a l'Institut INGENIO, centre mixt entre el CSIC i la Universitat Politècnica de València a la Ciutat Politècnica de la Innovació a València.

L'objectiu d'aquesta trobada acadèmica en format de diàlegs, és ressaltar la rellevància del coneixement generat per acadèmics i les seves interaccions amb diferents actors, per a aportar solucions a problemes associats als grans reptes als quals s'enfronten les societats contemporànies, concorde a l'Agenda 2030.

Aquest workshop es transmetrà en directe en línia. Aquells/es que estiguen interessats poden inscriure's: https://cutt.ly/ch0ks4k

Després de rebre la inscripció, s'enviarà el link de connexió.

Des del CSIC i una xarxa d'universitats públiques espanyoles – Universitat Politècnica de València, Universidade de Santiago de Compostel·la i Universitat de València – s'està duent a terme una iniciativa, finançada pel projecte SUISIA (Spanish University Involvement in Social Innovation Activities) de reptes d'I+D+i per a impulsar la Innovació Social en les nostres universitats espanyoles.

https://suisia.webs.upv.es/

 

ScheduleFrom 2 june 2022 to 3 june 2022. Thursday and friday at 09:30 to 14:30.

 
 
Place

Sala INNOVA, UPV

 
Organized by

UV, INGENIO (CSIC-UPV), USC.

https://suisia.webs.upv.es/

 

Contact rosa.isusi@uv.es

 
More information