University of Valencia logo Logo Valencia City Chair Logo del portal

La OPEX promou i participa en el desenvolupament d'un programa de recolzament a les activitats de les càtedres universitàries. La nostra oficina ofereix, entre uns altres, els següents serveis:
reuniones técnicas de coordinación: icono apretón de manos

Reunions tècniques de coordinació

És possible programar reunions tècniques de coordinació entre les persones responsables de les càtedres i el personal de la nostra oficina, per a donar a conèixer els diferents serveis de suport, facilitar el seu accés i optimitzar-los amb caràcter personalitzat.

Difusió d'activitats

Difusió d'activitats 

La OPEX ha engegat un procediment per a facilitar la difusió institucional i l'arxiu de totes les notícies que generen les activitats de les càtedres i que es reben a través del següent formulari l'enllaç disponible en web d'UVCàtedres.

RRSS

Xarxes Socials

També proporcionem suport per a la difusió de les activitats de les càtedres a través de les xarxes socials del programa UVCÀTEDRES.

Eines de treball

Eines de treball

Existeix un servei de suport a la creació d'eines tecnològiques indispensables: correu corporatiu, disc dur online, etc.

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Microsites per a cadascuna de les càtedres

Oferim un servei per a la creació d'un microsite personalitzat vinculat a la web institucional del programa UVCàtedres on trobar la informació pràctica i rellevant de la càtedra.

tramitació de premis i ajudes

Tramitació de premis i ajudes

Col·laborem proporcionant suport tècnic i models que permeten agilitar el llançament de convocatòries institucionals de premis i ajudes de les diferents càtedres.

 

Per a sol·licitar aquests serveis, cal dirigir un correu electrònic a uvcatedres@uv.es
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy