català | castellano | english | français | italiano

 

Inici

Programa

Resums

Participants

La construcció d'un objecte historiogràfic

Bibliografia

Pròximes cites

Publicacions

Documents

Informació d'interés

Enllaços

Contacte

INFORMACIÓ D'INTERÉS

La ciutat de València es troba a la costa mediterrània espanyola, sobre una planura a la vora del riu Túria, envoltada de xicotetes muntanyes que rarament sobrepassen els 100 metres d'altitud.

La seua situació a la península Ibèrica i la seua condició de tercera ciutat espanyola fan de València una ciutat amb grans possibilitats de comunicació amb la resta de l'Estat i amb les principals destinacions internacionals.

Des que va ser fundada pels romans l'any 138 aC, València ha anat acumulant l'enorme riquesa aportada per les diferents cultures que hi han viscut (visigoda, musulmana…). Passejar per València és sentir la pluralitat i l'evolució d'una ciutat on els llegats de la seua pròspera història conviuen harmònicament amb les recents i innovadores construccions.

Recórrer el centre històric, contemplar temples religiosos i monuments civils gòtics, barrocs, modernistes…, visitar els acreditats museus o admirar projectes tan emblemàtics com la Ciutat de les Arts i les Ciències, o el Palau de Congressos, són només algunes de les múltiples propostes que València oferix al visitant.

València és actualment un dels centres industrials més importants del Mediterrani. Així mateix, s'ha convertit en un destacat centre de congressos europeu i punt de trobada de primer orde per a aquells qui desitgen desenrotllar els seus negocis o participar en els seus certàmens firals. València és una ciutat cosmopolita, idònia per a l'activitat comercial i l'intercanvi cultural.
© 2008 Universitat de València