Acceder a la página principal de la UniversitatImagen decorativa
Vicerrectorado de Cultura

La Frontera entre el Arte y las Matemáticas

La Frontera entre el Arte y las Matemáticas

Del 1 al 24 de febrero de 2005

Jardín Botánico

(C/Quart, 80)

El grup "La frontera entre el Arte y la Ciencia" va exposar per primera vegada el setembre de 1997. Des d'aleshores ha efectuat nombroses exposicions a països tan diversos com Argentina, Alemanya, Austria, Brasil, Espanya, Franca, Japó i lugoslavia.

 La mostra que presentem ara està composada per una sel.lecció de 30 obres, el nexe comú de les quals és la utilització d'algorismes matemátics per a la seua generació.

Totes les imatges estan produïdes per programes informàtics que utilitzen formules matemàtiques, en principi senzilles, però que, adequadament treballades produeixen aquestes imatges de sorprenent bellesa.

 L'expressió matemàtica i els paràmetres emprats donen a cada imatge una estructura, forma i colorit únics i irrepetibles.

Tanmateix, el treball no és sólament el resultat d'unes fredes fòrmules, sinó que cada autor treballa amb minuciositat la seua obra, provant diferents algorismes, paràmetres i valors fins arribar a obtindre la imatge desitjada, capaç de transmetre, com tot obra d'art, sensibilitat i emoció al contemplar-la.

Els membres d'aquest col.lectiu son Linda Allison, Domenick, Annuzzi, Javier Barrallo, Michael Field, Sylvie Gallet, Samuel Monnier, Damien Jones, Klaus-Peter Kubik, Daniel Kuzmenka, Mario Markus, Kerry Mitchell, Luke Plant, Janet Preslar, Iñigo Quilez, Frederik Slijkerman, Mark Townsend i Sharon Webb.

 


Más información: cultura@uv.es