Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa
Cultura

Aula de Cinema

 

AULA DE CINEMA DEL VICERECTORAT DE CULTURA

Des de l’Aula de Cinema de la Universitat de València pretenem fomentar la reflexió al voltant del cinema, proporcionar punts de trobada on gaudir de les pel·lícules i aprendre junts a mirar d’una manera un poc més crítica i un mica menys passiva.

Per aconseguir-ho no n’hi ha prou amb augmentar indiscriminadament el nombre de projeccions. El cinema aconsegueix involucrar-nos emocionalment en temes que abans ens resultaven aliens; per això és habitual projectar films com a excusa per parlar sobre un altre assumpte. Per a nosaltres el tema no és sinó la coartada per veure i entendre el cinema com una experiència compartida, com un diàleg amb la realitat i amb el públic.

La nostra intenció és transcendir l’àmbit universitari i que l’Aula estiga oberta a tota la societat. La nostra programació intenta ser tan àmplia i variada com els espectadors als qui s’adreça. Cinema actual, clàssic, mut, documental o d’animació comparteixen pantalla en un intent d’oferir una àmplia perspectiva sobre el fenomen cinematogràfic. Un intent que presta atenció especial al cinema amb majors problemes de visibilitat, a les etapes menys visitades de la història del cinema, a les apostes menys comercials o a les cinematografies més allunyades del coneixement de l’espectador.

A diferència de la resta d’aules (teatre, música i poesia) del Vicerectorat de Cultura, l’Aula de Cinema està gestionada per un grup d’estudiants, per la qual cosa estem oberts a la col·laboració d’altres estudiants interessats en la divulgació cinematogràfica. Programem cicles, jornades i seminaris en dos espais: l’Auditori Montaner (Col·legi Major Lluís Vives, av. Blasco Ibáñez, 23) i l’Aula Magna de l’edifici de La Nau (c/ Universitat, 2), i les nostres sessions sempre inclouen la possibilitat de participar en el col·loqui final. Anima’t i vine a veure pel·lícules amb nosaltres.

 

 

QUÈ (Programación) [+]

CONEIX-NOS [+]

CONTACTEU-NOS [+]

 

ON [La Nau +] - [C M Lluís vives +] - [Palau de Cerveró +]

 

 


[<] Tornar

Més informació: cultura@uv.es