Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa
Vicerectorat de Cultura

Espectàcle Folklòric Palestí

1948-2009. al-Nakba (la catàstrofe) palestina.

61 aniversari.

Espectacle Folklòric Palestí.

Amb l’actuació del grup Yafa al Nasra

 

25 d'abril de 2009

 

Claustre - La Nau

 

Entrada lliure, aforament limitat


El Fòrum de Debats de la Universitat de València i la Comunitat Palestina a València us invita a l'acte de solidaritat amb el poble palestí, en ocasió del 61 aniversari de Al Nakba (la catàstrofe) palestina, que se celebrarà el pròxim 25 d'abril a les 20:00h, en el claustre de La Nau de la Universitat de València (Universitat, 2).

És una oportunitat única per a delectar-se d'este tipus de ball tradicional palestí i manifestar el suport i la solidaritat amb el nostre poble que s'enfronta a una de les més atroces formes de genocidi i usurpació, del seu passat, el seu present i el seu futur.


El Foro de Debates de la Universidad de Valencia i la Comunidad Palestina en Valencia os invita al acto de solidaridad con el pueblo palestino, con ocasión del 61 aniversario de Al Nakba (la catástrofe) palestina, que se celebrará el próximo 25 de abril a las 20:00h, en el claustro de La Nau de la Universidad de Valencia (Universidad, 2).
Es una oportunidad única para deleitarse de este tipo de baile tradicional palestino y manifestar el apoyo y la solidaridad con nuestro pueblo que se enfrenta a una de las más atroces formas de genocidio y usurpación, de su pasado, su presente y su futuro.

 

http://www.comunidadpalestina.org

http://valenciaambgaza.wordpress.com/


Cartell de l'acte [+]

 


[<] Tornar

Més informació: cultura@uv.es                     [Darrera actualització: 15/04/09]