Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa
Vicerectorat de Cultura

Música a la Capella

Música a la Capella

 

Cor de Cambra Lluís Vich

 

Dimecres 30 de novembre de 2005

20.30 hores

Capella de la Sapiència - La Nau

Entrada lliure, aforament limitat

 

 

PROGRAMA

 

1ª Part:

Tomás Luis de Victoria  (1548-1611):

O Sacrum Convivium / Mens impletur  - Motet

Salvete flores martyrum (De innocentibus) - Himne

Tenebrae factae sunt  -Ofici de dissabte sant

 Laudate pueri Dominum (De Dominica) - Salm de vespres

 Credidi (In Festo SS. Corporis Christi) - Salm de vespres

 Magnificat VII Toni

 

2ª Part:

Claudio Monteverdi (1567-1643):

De la belleza

Non voglio amare

 Taci Armenlin

 Gira il nemico insidioso

 

Henry Purcell (1659-1695):

Come let us drink

For folded flocks

Prithee bent

 The eccho

I attempt from love’s sickness

Man is for the woman made

 

Berta Benito, violoncel

Josep Ramon Gil Tàrrega, clavicèmbal

Cor de Cambra Lluís Vich

 

COR DE CAMBRA LLUIS VICH de València


El "Cor de Cambra Lluís Vich" de València és una agrupació vocal mascul.lina especialment dedicada a la interpretació de la música vocal del Renaixement i Primer Barroc.

Els seus components, d'ampla experiència al món musical i vocal i amb l'origen comú a l'Orfeó Universitari de València, a més d'actuacions com a cantants solistes, han col·laborat amb agrupacions com Studium Musicae, Hesperion XX, la Capella Reial, la Capella de Ministrers o el Cor de  la Generalitat Valenciana.

El grup, des de la seua presentació al 1.985 patrocinat pel Conservatori de València, ha treballat per la recuperació i divulgació d'un repertori musical novedós, sobretot a veus iguals, amb una especial preocupació per la música valenciana. Ha participat als mes importants certàmens i festivals musicals de la Comunitat Valenciana i ha realitzat diverses gires de concerts per Espanya i França. Ha fet diversos enregistraments de polifonia antiga valenciana, Mestres de Capella de la Seu de València i del Misteri d'Elx.

A més del seu treball habitual "a capella" o amb col·laboració amb instrumentistes, ha abordat altres activitats musicals, com el programa que ofereix amb el saxofonista Perico Sambeat, en una experiència que barreja polifonia i jazz. Fruit d’aquest treball ha estat l’enregistrament d’un CD amb el títol "Discantus" patrocinat pel Centre Cultural la Beneficència de la Diputació de València i més de vint concerts amb aquest programa.

En l’any 2.000 el grup realitzà una gira per Taiwan, oferint concerts a les principals ciutats de la illa asiàtica, destacant un concert al Concert Hall del Chan-Kai-Shek Cultural Center de Taipei, el més important auditori musical de Taiwan. El mateix any el Cor de Cambra Lluís Vich feu el seu debut a l’escena cantant l’òpera de Rossini "L'italiana in Algeri", sota la direcció de Julian Reynolds en una producció de l’òpera de Düsseldorf i el Festival d’òpera de Castelló.

La Universitat de València col·labora i patrocina les activitats d’investigació i difusió del patrimoni musical realitzades pel Cor de Cambra Lluís Vich de València.

 


[<] Tornar

Més informació: cultura@uv.es                     [Darrera actualització: 16/11/05]