Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa
Vicerectorat de Cultura

Música a la Capella

Música a la Capella

 

Lluis Vich Vocalis

 

Dimecres 21 de març de 2007.

19.30 hores

Capella de la Sapiència - La Nau

Entrada lliure, aforament limitat

 

 

Programa

PRESENTACIÓ DEL CD L’esperit de la Contrareforma de Lluís Vich Vocalis

 

A continuació interpretaran en CONCERT:


L’esperit de la Contrareforma

Agnus Dei de la Missa Regina Coeli Jacobus de Kerle (1531-1591)

Nisi Dominus Tomás Luis de Victoria (1548-1611)

 Aestimatus sum Tomás Luis de Victoria  (1548-1611)

Canite tuba in Sion Jacobus Gallus (1540-1591)

Memento salutis auctor William Byrd (1542-1623)

Ecce nunc benedicite Giovanni Pierluigi da Palestrina (1525-1594)

Pueri haebreorum Giovanni Pierluigi da Palestrina (1525-1594)

 

Cançons de dona del Renaixement espanyol

Gózate virgen sagrada Anònim Cançoner del duc de Calàbria (S. XVI)

Marfira, por vos muero Anònim Cançoner de Medinaceli (S. XVI)

Por la puente Juana Anònim Cançoner de Torí (S. XVI)

Pues que no puedo olvidarte, Elvira Ginés de Morata (c.1510 - c.1576)

Luisa de mi alma Anònim Cançoner de Medinaceli (S. XVI)

 

LLUÍS VICH VOCALIS

El grup Lluís Vich Vocalis de València, que també treballa amb la denominació Cor de cambra Lluís Vich, és una agrupació vocal masculina dedicada especialment a la interpretació de la música vocal del Renaixement i del primer Barroc.

Els seus components, d’àmplia experiència en el món musical i vocal i amb l’origen comú a l’Orfeó Universitari de València, a més d’actuacions com a cantants solistes, han col·laborat amb agrupacions com Studium Musicae, Hesperion XX, la Capella Reial, la Capella de Ministrers o el Cor de la Generalitat Valenciana.

El grup –patrocinat pel Conservatori de València des de la seua presentació el 1985– ha treballat per la recuperació i la divulgació d’un repertori musical nou, sobretot a veus iguals, amb una preocupació especial per la música valenciana. Ha participat en els certàmens i els festivals musicals més importants de la Comunitat Valenciana i ha fet gires de concerts per Espanya i França. Ha realitzat diversos enregistraments de polifonia antiga valenciana, Mestres de Capella de la Seu de València i del Misteri d’Elx. 

A més del seu treball habitual a cappella o en col·laboració amb instrumentistes, ha abordat altres activitats musicals, com el programa que ofereix amb el saxofonista Perico Sambeat, en una experiència que barreja polifonia i jazz. Fruit d’aquest treball ha estat l’enregistrament d’un CD amb el títol Discantus –patrocinat pel Centre Cultural la Beneficència de la Diputació de València– i més de vint concerts amb aquest programa.

L’any 2000 el grup va fer una gira per Taiwan en què va oferir concerts a les ciutats principals de l’illa asiàtica, dels quals destaca l’actuació al Concert Hall del Chiang Kai Shek Cultural Center de T’aipei, l’auditori musical més important de Taiwan. El mateix any, el Cor de Cambra Lluís Vich va fer el seu debut en escena cantant l’òpera de Rossini L’italiana in Algeri, sota la direcció de Julian Reynolds en una producció de l’òpera de Düsseldorf i el Festival d’Òpera de Castelló.

La Universitat de València patrocina les activitats d’investigació i de difusió del patrimoni musical dutes a terme pel Cor de Cambra Lluís Vich de València.

 


[<] Tornar

Més informació: cultura@uv.es                     [Darrera actualització: 13/03/07]