Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa
Vicerectorat de Cultura

Avantatges i descomptes amb el carnet UV

Accés a la cultura amb el carnet de la Universitat de València

En aquest apartat podràs trobar informació actualitzada sobre els avantatges i descomptes de què es disposa per accedir a l’activitat cultural amb el carnet de la Universitat de València. Els descomptes i avantatges estan a l’abast de tota la comunitat universitària i són fruit de convenis de la Universitat de València i d’ofertes del sector cultural a la comunitat universitària


Convenis amb institucions [+]

Associació Valenciana del Circ / Auditori de Catarroja-TAC / Auditori de Torrent / Federació d’Espais Teatrals Independents-FETI (Carme Teatre-Espacio Inestable-Sala Ultramar-Teatro Círculo-La Columna Teatre) / Culturats Generalitat (Teatre Principal-Teatre Rialto-Teatre Arniches-Off Romà) / La Rambleta / Sala Russafa / Sala Zircó / Teatre Flumen / Teatre Micalet / Teatre Olympia / Teatre Talia


 

 

Ofertes puntuals

 

30/04/2013

Preu especial per al cicle de cinema "CineCONCIENCIA", als Babel

La ONG CERAI ofereix als membres de la comunitat universitària de la UV, un preu de 3€ per entrada per al cicle de cinema "CineCONCIENCIA". Les pel.lícules i documentals es projectaran en les sales de Cine alternatives “Babel” (C/ Vicente Sancho-Tello, 10. València), les projeccions seran els dies 13,14,15 i 16 de maig de 2013, a les 20 h.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

25/04/2013

50% de dte. en "Transición" al Teatre Talia

El Teatre Talia ofereix als membres de la comunitat universitària de la UV, el 50% de descompte en l'espectacle Transición (fins el 28 d'abril), per a titular i acompanyant, dimecres, dijous, divendres, dissabte nit i diumenge 2ª funció. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

27/03/2013

50% de dte. en "Temporada Baja" al Teatre Rialto

Culturarts Generalitat ofereix un 50% de descompte per a la comunitat universitària de la Universitat de València, a l'adquirir la seva entrada (més acompanyant) en la producció "Temporada Baixa", que es representarà en el Teatre Rialto, del 10 d'abril al 12 de maig de 2013. Aquest descompte serà vàlid tots els dies de funció, segons sempre disponibilitat de taquilla, presentant el Carnet Universitari i el DNI en taquilla.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

26/03/2013

Abonaments trimestrals de la Sala Russafa

La Sala Russafa proposa de nou els abonaments trimestrals, tres modalitats, per als espectacles programats a l'abril , maig i juny de 2013. Informació i reserves (Mª Carmen: 963 107 488 - 610 870 677) i salaruzafa@arden.es    / Consultar preus [+]

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

13/03/2013

Descompte per a Lúcido al Teatre Flumen

Teatre Flumen ofereix un descompte del 40% per a dues persones amb carnet de la Universitat de València, per a l'obra Lúcido, de Rafael Spregelburd, direcció Amelia Ochandiano. Oferta per a les sessions de dimecres i dijous a les 21. L'obra es representarà del 24 al 28 d'abril.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

13/03/2013

Descompte per a Besos al Teatre Flumen

Teatre Flumen ofereix un descompte del 40% per a la sessió de dimecres a les 20.30 h. i del 50% per a les sessions de dijous i divendres a les 20.30 h., per a dues persones amb carnet de la Universitat de València, per a l'obra Besos, de Carles Alberola i Roberto García, que es representarà del 15 al 19 de maig en valencià i del 22 al 26 de maig en castellà.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

Catàleg d'avantatges i descomptes per al personal de la Universitat de València [+]


 

 

 

Convenis amb institucions

 

25/04/2012

Teatre Talia

El Teatre Talia ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en les obres de teatre, per a titular i acompanyant, dimecres, dijous, divendres, dissabte nit i diumenge 2ª funció. Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

27/03/2013

Federació d'espais teatrals Independientes - FETI

La Federació d'espais teatrals Independientes i la Universitat de València han signat un conveni pel qual s’estableix una col.laboració entre la UV i la FETI que té com a objectiu facilitar l'acostament de la comunitat universitària a les activitats culturals que es desenvolupen a les sales de teatre que integren la Federació.

Sota aquest acord, els membres de la UV pot accedir als espectacles que es representen als espais FETI, pagant 5 euros, amb la presentació del carnet UV en vigor i el DNI.

 

FETI:

C/ Gutemberg 12, 46003 València. Telèfon: 679 793 573

E-mail: info@fetivalencia.com

Web: www.fetivalencia.com

 

Carme Teatre:

C/ Gutemberg 12,46003 València. Telèfon: 963 924 271

E-mail: info@carmeteatre.com

Web: www.carmeteatre.com

 

Espacio Inestable:

C/ Aparisi y Guijarro 7, 46003 València. Telèfon: 665 388 000

E-mail: reservas@espacioinestable.com

correo@espacioinestable.com

Web: www.espacioinestable.com

 

Teatro Círculo:

C/ Guillem d'Anglesola 9 bajo, 46022 València. Telèfon: 963 922 023

E-mail: teatrocirculo@yahoo.es

Web: www.teatrocirculo.com

 

Sala Ultramar:

C/ Alcira, 9, 46007 València

E-mail: salaultramar@gmail.com

Web: http://salaultramar.wordpress.com/

http://www.facebook.com/sala.ultramar.7

 

04/03/2012

La Rambleta

La Rambleta espai d'art i experiències, ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en els seus espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles. Podeu consultar els preus per a la resta de programació en la pàgina web.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

01/06/2012

Teatre Flumen

El Teatro Flumen ofrece a los miembros de la comunidad universitaria de la Universitat de València, el 25% de descuento en las obras de teatro, para titular y acompañante en cualquier función, así como ofertas puntuales con grandes descuentos que se pactarán con la Universidad. Los descuentos están sujetos a posibles modificaciones en función de las condiciones de contratación de los espectáculos. Para hacer efectivo el descuento, las entradas deben ser adquiridas exclusivamente en las taquillas y previa presentación del carné UV y el DNI. Estos descuentos están sometidos a la disponibilidad de entradas en las taquillas.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

01/06/2012

Sala Zircó

La Sala Zircó-Espai de creació, ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 40% de descompte en les obres de teatre i dansa, per a titular i acompanyant, per a totes les funcions dels dijous, divendres i dissabte en horaris de vesprada. Els descomptes estan subjectes a pòssibles modificacions en funció de les condicions tractades amb la companyia. Les entrades han de ser reservades previament en la web de la Sala Zircó i adquirides en les taquilles, previa presentació del carnet de la UV i el DNI.
Aquest descompte esta sotmes a la disponibilitat d´entrades en les taquilles.
La Sala Zircó realitzará promocions puntuals - amb mes descompte - per activitats i funcions d´interés especial per als profesors i estudiants universitaris

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

09/03/2012

Teatre Olympia

El Teatre Olympia ofereix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València, el 25% de descompte en les obres de teatre, per a titular i acompanyant, dimecres, dijous, divendres, dissabte nit i diumenge 2ª funció. Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Aquests descomptes estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

09/03/2012

Auditori de Catarroja TAC

L'Auditori de Catarroja-TAC oferix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València (titular del carnet més acompanyant), descomptes del 20% en el preu de l'entrada per a la seua programació. La venda es realitzarà en la taquilla de l'Auditori, prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Descompte no aplicable en els espectacles del cicle Nostres Agrupacions Locals i en aquells de caràcter benèfic.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

08/03/2012

Auditori de Torrent

L'Auditori de Torrent oferix als membres de la comunitat universitària de la Universitat de València (titular del carnet més acompanyant), descomptes del 20% en el preu de l'entrada per a la seua programació. La venda es realitzarà en la taquilla de l'Auditori, prèvia presentació del carnet UV i el DNI. Descompte no aplicable en els espectacles del cicle Nostres Agrupacions Locals i en aquells de caràcter benèfic.

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

20/02/2012

Culturarts Generalitat

Culturarts Generalitat ofereix a estudiants, professorat i personal administratiu de la Unviersitat de València, així com als membres del col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la UV, el 25% de descompte per a qualsevol dia de funció en la programación de Teatres de la Generalitat (una entrada per persona més acompanyant). Els descomptes estan subjectes a possibles modificacions en funció de les condicions de contractació dels espectacles. Per a fer efectiu el descompte, les entrades han de ser adquirides exclusivament en les taquilles i prèvia presentació del carnet corresponent. Estos descomptes no impliquen una reserva d'una quota de localitats per espectacle i estan sotmesos a la disponibilitat d'entrades en les taquilles.

 

Culturarts Generalitat:

P. Ajuntament, 17 - 46002 València. Telèfon: 963539217

E-Mail: teatres@gva.es

Direcció web: http://teatres.gva.es/


Teatro Principal:

C/ Barques, 15 - 46002 València. Telèfon: 34 963 539 260

Direcció web: http://teatres.gva.es/ficha-sala/sala_1/teatre-principal


Teatro Rialto:

P. de l'Ajuntament, 17 - 46002 València. Telèfon: 963 53 92 90

Direcció web: http://teatres.gva.es/ficha-sala/sala_2/teatre-rialto


Teatro Talia:

C/ Cavallers, 31 - 46001 València. Telèfon: 963 912 920

Direcció web: http://teatres.gva.es/ficha-sala/sala_3/teatre-talia


Teatro Arniches:

Av. d'Aguilera, 1 - 03007 Alacant. Telèfon: 965 936 838

Direcció web: http://teatres.gva.es/ficha-sala/sala_6/teatre-arniches


Off Romà:

C/ del Castell s/n. Sagunt

Direcció web: http://teatres.gva.es/ficha-sala/sala_24/off-rom


 

06/02/2012

Associació Valenciana de Circ

L'Associació Valenciana de Circ ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València un preu especial d'entrada per 2€, presentant el carnet UV i el DNI. Es podrà recollir una entrada per carnet i per funció

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

15/12/2011

Sala Russafa

Sala Russafa ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València un preu especial d'entrada per 12€ (grups de 10 espectadors 10€ i grups de 35 espectadors a 9€), per a les representacions de divendres a diumenge. Tots els dijous "Dia de l'Espectador" a 10€. Divendres és realitza "Viernesfórum": un col.loqui amb els actors al final de la funció, cosa que permet compartir els secrets d'escena amb els creadors de l'espectacle. També en la nostra programació Teatre per a xiquets/es, els dissabtes i diumenges, la tarifa són 7€, lateral 6€, tant per a xiquets com per a pares. La venda d'entrades es realitza en la taquilla del teatre presentant del Carnet universitari i el DNI

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

30/11/2011

Teatre Micalet

El Teatre Micalet ofereix a tots els membres de la comunitat universitària de la Universitat de València descomptes del 15% en les entrades de la seua programació. Per tal d’adquirir les entrades amb el descompte, heu de comprar les entrades en la taquilla del teatre. També 3€ recollint prèviament als CAL (Centre d’Autoaprenentatge de Llengües) bons de descompte amb el carnet UV

[+INFORMACIÓ I PROGRAMACIÓ]


 

 


[<] Tornar

Més informació: cultura@uv.es