Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Filosofía Logo del portal

Sol·licituds a la Convocatòria complementària d'ajudes per a la requalificació del sistema universitari espanyol MARGARITA SALAS 2022

  • 1 septiembre de 2022
Image de la noticia

Els interessats en la sol.licitud han d'enviar a través del REGISTRE ELECTRÒNIC general de la Universitat de València,  una solicitud general fins el 9 de setembre a les 14h, per poder tramitar-ho per Junta Permanent, còpia de la instància de sol.licitud de la convocatòria, de la memòria justificativa i el document d'acceptació del grup d'investigació adscrit al departament degudament signat pel professor responsable.

Idiqueu en FETS I RAONS: Convocatòria Margarita Salas 2022 i en SOLICITA Certificat del Departament de Filosofia per a la convocatòria Margarita Salas 2022.

Clic ací per a enllaçar amb la web de la UV amb més informació.

Clic ací per a enllaçar amb la Guia per a la presentació de sol.licituds de participació en la convocatòria d'ajudes per a la requalificació del Sistema Universitari Espanyol.

Per a consultes sobre el procés podeu contactar amb <dep.filosofia@uv.es>, telèfon 96 3864434, de 9 a 14h.

***

Los interesados en la solicitud tienen que enviar a través del REGISTRO ELECTRÓNICO general de la Universitat de València, una solicitud general hasta el 9 de septiembre a las 14h, para poder tramitarlo por Junta Permanente, copia de la instancia de solicitud de la convocatoria, de la memoria justificativa y el documento de aceptación del grupo de investigación adscrito al departamento debidamente firmado por el profesor responsable.

Indicad en HECHOS Y RAZONES: Convocatoria Margarita Salas 2022 i en SOLICITA Certificado del Departamento de Filosofía para la convocatoria Margarita Salas 2022.


Clic aquí para enlazar con la web de la UV con más información.


Clic aquí para enlazar con la Guía para la presentación de solicitudes de participación en la convocatoria de ayudas para la recalificación del Sistema Universitario Español.

Para consultas sobre el proceso podéis contactar con <dep.filosofia@uv.es>, teléfono 96 3864434, de 9 a 14h.

***