Chair for Digital Gender GapUniversty of València Logo del portal

El projecte Girls4STEM organitza una xarrada dedicada a l'oncòloga Ana Lluch

  • October 19th, 2021
cartell de la xarrada amb anna lluch 2021

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, el dijous 21 d'octubre a les 17:30h tindrà lloc la pròxima Xarrada Girls4STEM Professional Ana Lluch.

Es tracta d'una xarrada gratuïta i en format en línia. Per a tindre accés a la mateixa és necessària la inscripció prèvia en https://go.uv.es/girls4stem/ana.

Comptarem amb quatre dones professionals de branques científic-tecnològiques que ens comptaran de manera amena la seua trajectòria professional, els seus assoliments i reptes, i com és el seu dia a dia en la seua professió des d'una perspectiva divulgativa i també com a dona en el món STEM.

  • Janire Prudencio Sóñora: és Doctora en Ciències de la Terra per la Universitat de Granada i una experta sismòloga volcànica que treballa com a Professora Contractada Doctora en aquesta universitat. A més, compagina la docència universitària amb activitats de divulgació del fenomen volcànic.
  • María García Monera: llicenciada en matemàtiques per la Universitat de València i doctora en matemàtiques per la Universitat Politècnica de València. Compagina la docència universitària amb el seu treball com a professora d'ensenyament secundari en la Conselleria d'Educació. Empra la creació de superfícies seccionades o sliceforms per a fer palpables les matemàtiques.
  • Almudena González González: és llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat d'Extremadura, Màster en contaminació ambiental i Doctora amb esment internacional per la mateixa universitat. Actualment treballa en Metanogenia, empresa biotecnològica especialitzada en el desenvolupament de productes biològics per a la generació de biogàs.
  • Kristell Santander Tarín: és CEO en NEVAL, una empresa d'Investigació Agrícola (Fitopatologia i Biotecnologia). La seua empresa és pionera en investigació de nematodes fitoparàsits, i desenvolupa productes de nutrició i protecció vegetal.

Aquesta xarrada Girls4STEM Professional està dedicada a la nostra padrina Ana Lluch i està orientada al públic en general i, especialment, a professorat de diferents nivells educatius; es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, a més de  finançament de la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia).

La xarrada quedarà gravada i posteriorment inclosa en el canal de Youtube de Girls4STEM.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En el web de Girls4STEM (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

També podeu seguir-nos en xarxes socials:

xarrada Girls4STEM anna lluch oncòloga 2021

Images: