• Facultat de Dret.

VII JORNADA MAPES CONCEPTUALS

23/04/18

Celebració de la VII Jornada d'Innovació docent. Directora: María Elena Cobas Cobiella. Xarxa internacional " Aprenentatge cooperatiu.Els mapes conceptuals com a metodologia docent activa dins del Nou Espai d'Educació Superior Europeu".Projecte UV-SFPIE_GER17-586365.

[Llegir més]

  Cartell de la VI Jornada Sobreendeudamiento familiar i execució hipotecària: Transparència i crèdit responsable

  VI Jornada Sobreendeudamiento familiar y ejecución hipotecaria: Transparencia y Crédito responsable.

  21/03/18

  El pròxim dia 23 de març se celebrarà, en el marc del Taller de Garanties, emmarcat en el Pla d'Innovació Educativa de la Facultat de Dret de la Universitat de València, la VI Jornada “Sobreendeudamiento familiar i execució hipotecària: Transparència i crèdit responsable”. Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Socials. Hora: 9,30 h. Coordina: Profa. Dra. Mª Dolors Mes Badía, Directora del Taller de Garanties.

  [Llegir més]

   LA RÉFORME DU DROIT COMMUN DES CONTRATS DANS LE CODE CIVIL PAR L’ORDONNANCE DU 10 FÉVRIER 2016

   09/03/18

   La conferència en qüestió tracta sobre les principals reformes que s'han produït recentment en el Codi Civil francès, que incideixen en la seua ordenació, aplicació i sistemàtica.

   [Llegir més]

    Seminari d'Estudis de Dret Registral

    09/03/18

    Ha conclòs el Seminari d'Estudis de Dret Registral, amb el títol "Aspectes problemàtics de la hipoteca", organitzat per la Càtedra de Dret Immobiliari Registral Benvingut Oliver, i que s'ha desenvolupat en diverses sessions des del mes d'octubre de 2017. El lliurament dels diplomes acreditatius als participants es va realitzar per part de la Degana de la Facultat de Dret de la Universitat de València i la Degana autonòmica del Col·legi de Registradors a la Comunitat Valenciana.

    [Llegir més]

     La funció de la fe pública registral en la transmitió de benz inmobles.

     22/02/18

     Seminari sobre la fe pública registral en el Saló de Graus de la Facultat de Dret. Dia 1 de març a les 11:30 hores. A càrrec de D Fernando P. Méndez González.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies