Fotografia de María Jesús Iranzo

Homenatge a María Jesús Iranzo

El proper dia 30 de setembre es jubila María Jesús Iranzo Aznar, Catedràtica d'Àlgebra de la Universitat de València.

Amb tal motiu, la direcció del Departament d'Àlgebra està organitzant una jornada sobre Teoria de Grups en el seu honor per al proper 2 d'octubre a la Facultat de Matemàtiques de la nostra universitat.

La sessió constarà de quatre conferències plenàries segons el següent programa:

Acabarem la jornada con un sopar que començarà al voltant de les 21.30 hores en l'Hotel Ayre Astoria Palace. Per a la comoditat dels assistents, hem reservat una quantitat limitada d'habitacions en aquest hotel amb la tarifa d'universitat, per la qual cosa recomanem realitzar la reserva el més aviat possible.

També oferim la possibilitat de presentar un pòster en aquesta sessió. Si hi esteu interessat, us preguem que ens envieu el títol i un breu resum fent servir el formulari que hi ha baix o per correu electrònic a Ana Segura (Ana.M.Segura@uv.es). Suggerim fer servir A2 com a grandària del pòster.

Totes les persones interessades en sumar-se a l'homenatge deben han de posar-se en contacte amb Ana Segura (Ana.M.Segura@uv.es) o fer servir el formulari a la fi d'aquest document. A efectes d'organització, la data límit per a les inscripcions al sopar-homenatge és el divendres 25 de setembre.

El preu del sopar és de 70,00 euros, que es poden abonar mitjançant transferència bancària al compte 0049 1607 64 2190159227 (IBAN ES06 0049 1607 6421 9015 9227, BIC: BSCHESMMXXX). Aquest preu inclou la participació en un regal per a María Jesús. Aquelles persones que no puguen assistir al sopar, però desitgen col·laborar amb el regal, poden participar-hi fent un ingrés de 20,00 euros en aquest mateix compte.

Formulari d'inscripció (cal omplir tots els camps marcats amb *)

Nom i cognoms*:
E-mail*:
Adreça*:
Assistireu al sopar?* No.    Nombre d'acompanyants (si assisteix al sopar):
Presenteu pòster?* No.
Si presenteu pòster, ompliu els següents camps:
Autors:
Títol:
Resum (podeu fer servir LaTeX o un altre dialecte de TeX):