Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

I Edició del Programa Reptes EVInnova 2021 d'Intraemprenedoria i Innovació Pública

La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius convoca la I edició del programa Reptes EVInnova 2021 per a adjudicar ajudes de mobilitat dirigides a l'estudiantat matriculat en titulacions de grau i màster de la Universitat de València, realitzar pràctiques extracurriculars en els Centres LABORA Formació i participar en un programa intensiu de formació en intraemprendimiento i innovació pública.

SOL·LICITUDS

  • url Termini de presentació: des del dia següent a la publicació en el DOGV i fins al 20/09/2021

PROCEDIMENT, has de seguir els següents 3 passos:

  1.  Triar l'entitat on vols fer les pràctiques. La relació d'entitats la pots trobar ací.
  2. pdf Emplenar la sol·licitud d'inscripció en el Programa Reptes EVInnova 2021 imprimir-la i signarla.
  3.  Tramitar la sol·licitud en la SEU ELECTRÓNICA de la UV amb una instància general dirigida a la UNITAT D' EMPRENEDORIA a través del tràmit “Programa Reptes EVInnova 2021” i adjuntar la sol·licitud d'inscripció de l'apartat 2:

 

TRAMITACIÓ
AJUDES ECONÒMIQUES

El programa ofereix ajudes de 1.000,00 € al mes en modalitat presencial i 500 € al mes en modalitat semipresencial, per a realitzar una pràctica de 415 hores en un període de 4 mesos. A la quantitat indicada li seran aplicades les corresponents retencions que marca la legislació vigent. A més, també finança un certificat en tècniques d'intraprenedoria i innovació pública.      

Nota: per raons organitzatives la pràctica ofertada en la Secció d’Acreditació de Competències Professionals, Formació Dual i No Subvencionada. Subdirecció General de Formació per a l’Ocupació. LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA de Valencia (P5) serà presencial.    

REQUISITS
  • Estar matriculat en alguna titulació oficial de grau o màster de la Universitat de València durant el curs acadèmic 2021/2022 i complir amb els requisits específics de la seua titulació per a realitzar pràctiques
  • No tenir relació contractual laboral o de prestació de serveis amb l'empresa o entitat en la qual es vaja a realitzar la pràctica
  • No tenir relació de parentiu fins a tercer grau amb els responsables dels òrgans de direcció de l'entitat o dels tutors, excepte autorització expressa de l'Òrgan Instructor de la convocatòria.