Logo de la Universitat de València Logo Escola Valenciana d'Innovació LABORA-Universitat de València Logo del portal

Es tracta d'un programa d'innovació que persegueix connectar el talent dels i les professionals de LABORA amb professionals de la innovació i talent universitari per a ajudar-los a transformar les seues propostes innovadores en els àmbits educatius o de la gestió dels processos de programes de FPO en projectes viables i realitzables.

L’objectiu és proporcionar formació en innovació que permeta als participants validar solucions a reptes de gestió en matèria de FPO i permetre implantar noves idees.

TIMELINE

Formació i prototipat de solucions

Implantació de solucions

Validació i reconeixment

Abril - Maig

15 Octubre – 15 Desembre

Gener - Març

Vols participar? Com funciona el programa

Formació i prototipat de solucions:

  1. Selecciona amb el teu equip (1-3 persones del teu centre o servei) un dels 5 reptes d’innovació que planteja el programa i proposa una solució mitjançant aquest senzill formulari.
  2. Si la vostra idea és seleccionada per la comissió de validació de projectes i idees innovadores d'EVInnova, participareu en un programa intensiu en el qual es treballarà sota una metodologia blended (combinant durant les sessions continguts teòrics i assessorament sobre cada projecte o escenari de solució), un programa formatiu dirigit per destacats professionals de la innovació per tal d’ajudar els participants a aportar solucions als reptes plantejats. El programa es desenvoluparà en línia durant 5 setmanes amb el següent calendari.
  3. PREMIS:
  • Totes les persones que completen el programa formatiu rebran un certificat acreditatiu
  • D’entre totes les idees presentades es concediran 3 premis i 2 accèssits. Els equips i idees seleccionades passaran a la següent fase

Implantació de solucions

EVInnova promourà una convocatòria pública per tal de seleccionar 5 estudiants per a participar en un programa de formació intensiva que posarà a l'abast de l'estudiantat:

  • l'aprenentatge de metodologies de millora del valor públic (un certificat en línia de tècniques innovadores d’intrapenedoria i innovació pública)
  • la seua aplicació pràctica en propostes de millora en determinades àrees de gestió pública a través d’una beca de 3 mesos de duració en el centre o servei responsable de la implantació de les solucions premiades en la fase anterior que els permetrà contribuir a la implantació del repte d’innovació escollit per l'estudiant i la possibilitat de mostrar el seu talent en les AAPP participants desenvolupant competències professionals

Validació i reconeixement

La persona responsable del centre o servei on s'ha desenvolupat la implantació de la solució entregarà un Diari d’Innovació sobre els resultats de l’experiència a la comissió de validació de projectes i idees innovadores d'EVInnova que emetrà un informe, bé recomanant introduir-ne millores en el procés o el reconeixement de la solució a la Subdirecció General de Formació Professional per a l'Ocupació.