University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

Els avanços i les resistències davant el llenguatge igualitari i no sexista

Avançar en l'ús d'un llenguatge no sexista i inclusiu és un element important per al desenvolupament de la igualtat entre dones i homes. La Universitat, pel seu paper educatiu, socialitzador i de referent social, constitueix un espai central d'actuació en l'ús del llenguatge i així està recollit als diversos plans d’Igualtat amb què compte la Universitat de València. En concret, el III Pla d’Igualtat vigent en l’actualitat planteja que cal “Impulsar mesures i recomanacions per tal de garantir que la Universitat de València utilitze un llenguatge (també visual) inclusiu i no sexista en les llengües oficials de la nostra institució...”.

En eixe sentit, es presenta un nou acte en el cicle de debats “La Nau de la Igualtat”. En aquest cas, “Llenguatge igualitari i no sexista. Avanços i resistències” L'acte, que està programat el 22 d’octubre a les 19.00 hores es realitzarà per videoconferència i tindrà una durada màxima de 90 minuts.

El debat estarà protagonitzat per Mercedes Bengoechea, catedràtica de Filologia Anglesa i Mercedes Quilis, professora de Filologia Espanyola.

La conferència, presentada i moderada per Magda Ruiz Brox, periodista, s’integra en el cicle “La Nau de la Igualtat” que es presenta com un espai on polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d'avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en materia d'igualtat.

 

Date 22 october 2020 at 19:00 to 21:00. Thursday.

 
 
Place

Debat online

 
Organized by

Unitat d'Igualtat.

 

Contact iguaktat@uv.es

 
More information