University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

I Congrés internacional d'empreses responsables i sostenibles
I Congrés internacional d'empreses responsables i sostenibles

Els pròxims dies 2 i 3 de juny, València acull la I edició del Congrés Internacional d'Empreses Responsables i Sostenibles en la seu del BIO HUB, en la Marina de València.

Aquesta cita, organitzada pel CE/R+S, Club d'Empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat Valenciana, juntament amb el club d'Excel·lència en Sostenibilitat, vol ser clau per a la difusió i promoció de la sostenibilitat com a estratègia integral, transversal i inherent.

La Càtedra d'Empresa i Humanisme de la Universitat de València serà present en el Congrés explorant, aprenent i escoltant i també, entrevistant a alguns dels ponents per al seu projecte "Diàlegs Sostenibles". Aquests diàlegs són un punt de reflexió impulsat per la Càtedra per a conéixer la trajectòria d'algunes empreses i organitzacions que ja estan fent passos ferms en la implementació de polítiques de responsabilitat social i sostenibilitat.

Tomás González-Cruz, professor del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d'Economia i director de la Càtedra d'Empresa i Humanisme de la UV, és l'encarregat de conversar amb els ponents en un diàleg que després es distribuirà en els canals corporatius de la Càtedra.


Més informació: https://cerscv.org/

 

Date From 2 june 2022 to 3 june 2022. 24h. Thursday and friday.

 
 
Place

https://cerscv.org/

 
Organized by

Club d'Empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat Valenciana.

 

Contact congresocers@valenciatur.com

 
More information