University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

Esdeveniment Women on Top Audit 2021
Esdeveniment Women on Top Audit 2021

En què consisteix l'esdeveniment? Women on Top té com a objectiu inspirar a les pròximes generacions de talents femenins excepcionals per a seguir la seua carrera en l'àrea d'Auditoria de KPMG. D'aquesta manera esperem fomentar una comunitat on les dones de diferents orígens puguen aprendre, ser desafiades i desenvolupar relacions duradores.

Durant l'esdeveniment es donarà a conéixer les diferents iniciatives que duem a terme en KPMG per a fomentar la diversitat i impulsar el talent femení dins de l'àrea d'Auditoria, comptant amb la intervenció de diversos professionals amb una excel·lent trajectòria dins i fora de la signatura.

També deixarem espai per a un dinàmic networking entre professionals que tenen interessos comuns. Ens acompanyes?

A qui va dirigit? Estudiants interessades a començar la seua marxa i desenvolupament professional en una companyia líder en Auditoria i Serveis Professionals. Cursant l'últim any de màster o grau en ADE, Economia, Business Analytics, Enginyeria, etc.

Quan i on? El pròxim 21 de desembre del 2021 de 16.30 hores a 18.30 hores l'esdeveniment serà en línia pel que les persones interessades hauran d'inscriure's en aquesta oferta i posteriorment rebran més informació en el seu correu electrònic sobre la sessió. No et quedes sense la teua plaça!

Vols participar? Registra't ací

 

Date 21 december 2021 at 16:30 to 18:30. Tuesday.

 
 
Place

Online

 
Organized by

KPMG.

 

Contact https://carreras.kpmg.es/job/Madrid-Evento-Women-On-Top-28046/749141801/

 
More information