University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

La Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat organitza el curs “Empresa Familiar i Desenvolupament Professional”

  • March 4th, 2019
Curs Cátedra Familiar

En el procés de preinscripció es podrà sol·licitar una beca per a la realització del curs. La Càtedra oferirà un total de 80 beques consistents en l'exempció de taxes de matrícula.

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar en el nostre país. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents intervenen en ella, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

 Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i nous des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, economicofinanceres i jurídiques presents de forma ineludible en les *EF. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquest tipus de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.

El curs consta de cinc mòduls:

Mòdul 0 - Introducció a l'Empresa Familiar

Mòdul 1 - Govern i Adreça en l'Empresa Familiar

Mòdul 2 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar

Mòdul 3 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar

Mòdul 4 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar

Mòdul 5 - Visita Formativa

El curs està reconegut pel Servei d`Extensió Universitària de la UV. Per aquesta raó, els 4 crèdits ECTS que ho conformen, quedaran oficialment reconeguts per la Universitat, i l'estudiant podrà optar per incloure-ho en el Suplement Europeu del Títol (SET).

Dates: del 3 de març al 26 de maig de 2017

Horari: Divendres de 9.30 a 13.30

Termini de pre-matrícula: Fins al 17 de febrer de 2017

Lloc: Facultat d'Economia- Campus de Tarongers