University of Valencia logo Logo del portal

  • Docencia

11ª Edició del Curs d'Empresa Familiar i Desenvolupament Professional

En el procés de preinscripció es podrà sol·licitar una beca per a la realització del curs. La Càtedra oferirà un total de 80 beques consistents en l'exempció de taxes de matrícula.

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar al nostre país. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents intervenen en ella, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i nous des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, economico-financeres i jurídiques presents de forma ineludible en les EF. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquest tipus de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.

El curs consta de cinc mòduls:

Mòdul 1 - Introducció a l'Empresa Familiar
Mòdul 2 - Govern i Direcció en l'Empresa Familiar
Mòdul 3 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar
Mòdul 4 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar
Mòdul 5 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar
Mòdul 6 - Visita Formativa

El curs està reconegut pel Servei d`Extensió Universitària de la UV. Per aquesta raó, els 5 crèdits ECTS que ho conformen, quedaran oficialment reconeguts per la Universitat, i l'estudiant podrà optar per incloure-ho en el Suplement Europeu del Títol (SET).

Dates: del 8 de febrer al 10 de maig de 2019

Horari: Divendres de 9.00 a 14.00

Termini de pre-matrícula: Fins al 31 de gener de 2019

Lloc: Facultat d'Economia- Campus de Tarongers


Preu: El curs és gratuït. Està patrocinat per la Càtedra d'empresa Familiar. Només en el cas que es desitge la certificació i el reconeixement de crèdits, es demana l'abonament d'una taxa de 27´34 euros.


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ
Programa complet.

Data d'actualització: 25 de gener de 2019.

 
Twitter Facebook Youtube Linkedin Càtedra de l'Empresa Familiar
 
 
 


 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy