L'afició i ve de la seua ascendència ja que és fili de¡ gran jugador Pascual el qual regenta en l' actualitat el Trinquet de la Pobla de Valibona. Fou campió Juvenil l'any 1984 i actualment es un dels millors punters.  Es un jugador de depurada tècnica que manté una gran regularitat. Fa front a les pilotes més dures i les remata amb valentia i precisió. L'any 1987 queda sub-campió del Campionat d'Honor junt a Pigat Il. A la 2ª   Lliga Professional, tingué una destacada actuació quedant sub-campió absolut. Enguany s'ha proclamat sub-campió del Circuit Bancaixa, en la posició de punter, amb l'equip Hidra-L'Eliana  en companyia d' Àlvaro i Tato. Es un deis feridors actuals amb més garantia.

Pasqual Ferrer Gómez, Pasqual II

(Benaguasil 10/ 4/ 68)

Als 9 anys comença a jugar a l'escola de pilota de Pelayo l ais 16 anys debuta de blanc al mateix trinquet. L'any 89 va quedar sub-campió de la setmana esportiva de I'Eliana.  En el 91 campió amb Pedro en el Trofeu Juber a Gandia.  Ha participat en la I  Lliga de Promoció - Trofeu Mobles Tarazona Amau, commpetició que va guanyar l'any 99 formant parella amb Martí en la 2ª edició. Ha participat com a feridor al Circuit Bancaixa des del 95 i  en la final del 97 va quedar sub-campió en companyia  d'Oltra i José Maria. Ha debutat com a punter al Circuit Bancaixa en l'edició 99-2000.

Pedro Ruiz Carrilero, Pedrito

(València 30/3/75)

Des de xicotet xafa les lloses del trinquet de Pelayo, on junt a altres xavals comença a jugar a pilota. Als 10 anys s'ho deixa per jugar al futbol, però prompte se n'adona del que en realitat li agrada es el trinquet. Als 13 anys es matricula com alumne de l' Escola de Pilota de Massamagreli, amb la direcio de Miquel Royo.  Un anys més tard es matricula com alumne de l'escola de Pilota de Pelayo a València i té com a monitors a Soro i Alfonso. Progressa rapidament i participa en el Campionat Nacional de Pilota de 1986 tenint una intervenció destacada. L'any 1990 participa com a feridor dels germans Sarasol, en el XXVIII Campionat d'Honor d'Escala i Corda, Trofeu MAVDA, quedant sub-campió. Un any mes tard queda en la mateixa posició en el XIX Campional Nacional d'Escala i Corda, Trofeu Mutua de¡ Camp, junt a Puchol i Grau. L any 1994 es va proclamar Campió del XXXII Campionat d'Escala i Corda, Trofeu 9 d'Octubre. En el 95 queda sub-campió de la 4ª. Lliga Professional d'Escala i Corda - Circuit Barcaixa. Campió junt a Mezquita i Grau del Trofeu 9 d'Octubre de 1997. Sub-campió amb Núñez i Voro de la VII Lliga Professional c'Escala i Corda - Circuit Bancaixa. Campió amb la Selecció Valenciana del VIII Trofeu - Dia de la Pilota Valenciana 1998. Campió i sub-campió amb la Selecció Valenciana del Campionat Murdial de Llargues i del Trofeu Internacional Alp-Maritime en 1998, respectivament. Campió absolut del Circuit Bancaixa de la present temporada 99-00 amb l'equip de l'Ajuntament de Sueca

Celestino Bendicho Mercader, Tino

(València 4/11/70)

Sub-campió de galotxa juvenil formant parella amb Campana. Feridor habitual a la Lliga Professional d'Escala i Corda- Circuit Bancaixa.

Miguel Àngel Bas López, Miguelin

(València 15/8/69)

Comença a freqüentar l'Escola de Massamagrell als 10 anys. És seleccionat per a l'Escola Federativa Permanent i participa als Campionats d'Escoles de Pilota l'any 1987. Eixe mateix any vist per primera volta de blanc en el trinquet comarcal de Sagunt d'on passa als de Massamagrell i Borriana i finalment Pelayo. És un jugador de gran potència i amb un gran futur per davant. Destaca la seua regulartitat i la seua honestetat en la canxa.
 

Raul Herrera Durán, Raul

(Alfara d'Algímia 7/8/73)