Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Museari Queer Art
Museari Queer Art

L'exposició organitzada per Museari i el Col·legi Major Rector Peset, reuneix 24 obres d'artistes de sis països diferents, que han exposat al llarg del present any en Museari.com, un museu en línia dedicat a la investigació i difusió de l'art amb temàtica en favor de la diversitat sexual.

La mostra s'emmarca en el programa de celebració del Dia de l'Orgull de la UV impulsat per Diversitats, compta amb el suport del vicerectorat de Cultura i Esports de la UV i ha sigut comissariada per Ricard Huerta, catedràtic de Didàctica de l'expressió plàstica de la Universitat de València i director de museari.com

El repte del plantejament d'aquesta edició de Museari Queer Art és presentar els mitjans d'exhibició propis dels museus virtuals juntament amb els propis dels espais d'exposició tradicionals i de forma harmonitzada, de tal sort que el visitant podrà seguir el discurs expositiu a través de diversos formats artístics on algunes obres són originals i altres fent ús de mitjans de reproducció i eines Tics que requereixen, en la seua majoria, de la participació de l'espectador amb els seus dispositius mòbils per a accedir als continguts virtualitats. En aquest sentit podem afirmar que l'exposició aborda una amplitud de dimensions: l'artística, la inclusiva i la tecnològica.

 

Període de l'esdevenimentDe 28 de juny de 2021 a 29 de juliol de 2021. Dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge d' 11:00 a 19:00.

 
 
Lloc de realització

Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset,

 
Organitza

Col·legi Major Rector Peset.

www.uv.es/cmrpeset

 

Contacta Culturacmrpeset@uv.es

 
Més informació