Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

XXV edició de la Mostra art públic / universitat pública
XXV Mostra art públic / universitat pública: presentació de projectes

En 2022, es convoca la XXV edició de la Mostra art públic / universitat pública, una iniciativa del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, que impulsa la Delegació d’Estudiants, organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i té la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.

Dirigida a artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una obra artística de caràcter efímer per als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes. 

L’objectiu de la Mostra art públic / universitat pública, que enguany arriba a la XXV edició, és transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat on s’aborden continguts interdisciplinaris entre les diferents branques de coneixement impartides en els dos campus corresponents.

Per tal d’aclarir els dubtes de les persones interessades a participar en la convocatòria i explicar les novetats d’aquesta edició, la comissària de la Mostra, Alba Braza, realitza una sessió informativa en línia (4 d’abril, a les 18:30). A més, es poden fer consultes per correu electrònic a artpublic@uv.es.

 

Data De 25 de març de 2022 a 28 d’abril de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització de la Universitat de València.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta artpublic@uv.es

 
Més informació