Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Monestir del Puig de Santa Maria.
Alumni UV visita El Puig de Santa Maria. Inscripció oberta

Alumni UV ha organitzat una eixida al Puig de Santa Maria en el marc del programa Alumni Comparteix, una iniciativa que té com a objectiu compartir aprenentatges i generar sinergies amb els antics alumnes de la Universitat de València.

L’activitat és oberta a tot el públic.

Guiarà el recorregut l’Alumni Julio Badenes Almenara, que inclou la visita al monestir del Puig de Santa Maria, el barri antic de la població i les històriques restes del castell situat a la muntanya de “la Patá”. Amb aquesta visita es vol mostrar la importància de dos monuments patrimonials essencials per a comprendre la història del poble valencià: el castell des del qual es va preparar la conquesta de València i el monestir que va manar construir Jaume I com a referent històric i cultural del nou Regne de València.

L’eixida es farà en bus a les 10 hores i l’arribada a València està prevista cap a les 16:30 hores. És imprescindible inscripció prèvia fins al 29 de març. Cada persona inscrita ha d’especificar les seues dades personals per tal de tramitar l’assegurança nominativa. No s’acceptaran inscripcions amb dades duplicades. La persona inscrita rebrà un correu electrònic amb un tiquet amb un codi QR que haurà de presentar abans de pujar al bus. S’ha d’acudir al carrer Amadeu de Savoia 4, de València, 10 minuts abans de l’hora fixada. El tiquet inclou el bus i l’assegurança de viatge. S’ha gestionat un preu reduït de 2 € per a l’entrada al monestir del Puig. Cada participant l’abonarà a l’entrada. El dinar serà lliure.

 

Data 2 d’abril de 2022 de 10:00 a 16:30. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació