Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Foto del grup
Dómisol Sisters

Serenates 2022

Dancin’ with Dómisol Sisters

Dómisol Sisters

La banda Dómisol Sisters recrea, amb arranjaments propis, els ritmes i melodies de l’Amèrica del Nord dels anys 30, 40 i 50. Les seues actuacions es caracteritzen pel dinamisme i energia optimista i divertida que ens traslladarà a l’era daurada del Swing. Aquest espectacle retrà homenatge a les grans nits dels salons de ball de l’Amèrica dels anys 30 i 40, com el Coton Club o  el Savoy, amb una selecció dels temes més ballables de l’època. Amb una gran posada en escena, aquesta banda valenciana, ens animarà a alçar-nos de la cadira. 

A més, a les 19.00h,  Dómisol Sisters faran un taller previ per a ballarins de lindy hop, d’iniciació o de diferents nivells segons la demanda a la Sala Matilde Salvador (s’oferirà un enllaç de matrícula voluntària una vegada adquirida l’entrada al concert fins a completar aforament). A ballar amb les Dómisol Sisters!

Localitats no numerades. Aforament limitat

Venda anticipada d'entrades (PVP 3€) en: http://www.latenda.es/entrades

 

Data 28 de juny de 2022 de 22:00 a 23:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

https://www.uv.es/uvweb/cultura/ca/activitats-convocatories/arees-programacio/musica/festival-serenates-1285866274426.html

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació