Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Matilde Salvador.
Alumni Comparteix: ‘Matilde Salvador. Llengua, dona i poble’

Alumni UV organitza, dins de les activitats del programa gratuït Alumni Comparteix, la conferència ‘Matilde Salvador. Llengua, dona i poble’, a càrrec de l’Alumni Jesús Huguet, qui realitzarà un recorregut per la vida i obra musical de la compositora valenciana.

Matilde Salvador i el seu marit Vicente Asencio van ser una de les parelles artístiques més rellevants d’Espanya, que compta amb més d’una vintena de distincions, entre les quals, la Distinció al Mèrit Cultural concedida el 1997 per la Generalitat Valenciana, la Medalla de la Universitat de València atorgada el 2001, així com la Creu de Sant Jordi que el 2005 li va lliurar la Generalitat de Catalunya. El 5 d’octubre de 2007, Matilde Salvador va morir a sa casa de València.

Jesús Huguet és Alumni des dels inicis de la creació del col·lectiu en 1997. És natural d’Onda i actualment resideix a Alberic. Ha estat professor i coordinador de l’I.C.E. de la Universitat de València sobre ‘Lingüística Valenciana i la seua didàctica’.  Com a professor convidat ha exercit a universitats com l’Estatal de Sant Petersburg, Autònoma de Zacatecas, Instituto Orientale de Nàpols o la Universitat de S. José de Costa Rica.

També ha exercit càrrecs polítics, ha publicat obra com a autor i editor, i és membre d’associacions literàries nacionals i internacionals.

Per a assistir-hi és necessària inscripció prèvia gratuïta.

 

Data 22 de febrer de 2023 de 18:00 a 19:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus de la Facultat de Psicologia i Logopèdia UV (Blasco Ibáñez 21, València) (inscripció online)

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General UV

Alumni UV

Amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i Logopèdia.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació