Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Foto del grup
Tymbals DiPercusión

Serenates 2022

Batucada #diversidadmehacesfalta

Tymbals DiPercusión

Manuel Prieto Castillo, director

En Tymbals diPercusión fem ús dels diferents estils i cultures musicals, així com dels instruments de la música afro-brasilera, afro-cubana, oriental, llatina, etc., per tractar-se d'estils accessibles per a les persones amb diversitat funcional intel·lectual i atractius pel cridaner dels seus instruments i la força dels seus ritmes.

El nostre projecte està dedicat a les persones amb diversitat funcional intel·lectual/discapacitat intel·lectual i obert a aquelles persones que els ressone la nostra mirada. Un espai dedicat a l'aprenentatge de diferents estils i cultures musicals, a conèixer gent i gaudir molt al ritme dels tambors. 

Entenem la diversitat com una característica inherent a l'ésser humà; és a dir, la diversitat per se, impulsa cap a una transformació social i Tymbals pretén ser part d'ella. Convidem a co-crear i generar noves realitats i amb això noves mirades i maneres de sentir,  usant com a motor el llenguatge musical, el poder dels tambors i la pròpia diversitat de cadascuna de les persones.

Entrada lliure. Aforament limitat

 

Data 26 de juny de 2022 de 12:00 a 13:30. Diumenge.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

https://www.uv.es/uvweb/cultura/ca/activitats-convocatories/arees-programacio/musica/festival-serenates-1285866274426.html

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació