Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El col·lectiu

Des de l’any 1999, any en el qual la Universitat de València es va trobar en un moment de màxima obertura amb la celebració del 500 aniversari de la seua creació, es va donar forma a una proposta per a apropar-se a una societat que presentava demandes culturals i formatives cada vegada més complexes.

La creació d’Amics i Antics Alumnes al caliu de la Fundació General, va tenir l’objectiu primordial d’acollir tots els ciutadans sense distinció de grau ni procedència acadèmica.

El projecte Alumni UV-Amics i Antics Alumnes ha estat pensat per fer present la Universitat de València a la ciutat, fora de les aules i dels laboratoris. Amb aquesta finalitat, s’adreça a totes aquelles persones que volen continuar formant part de la Universitat de València, beneficiar-se d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i rebre tota la informació sobre l’oferta cultural que ofereix la institució.

A Alumni UV són benvinguts tots els ciutadans sense distinció de grau ni procedència acadèmica. El projecte d’Amics proporciona facilitats informatives, econòmiques i d’accés als recursos de la Universitat de València.

Avantatges com ara l’accés a totes les biblioteques de la Universitat i preus especials en les activitats esportives, La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes o els cursos de la Fundació són algunes de les opcions que ofereix el carnet d’Amics. D’altra banda, es pot accedir a descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries, entre altres.

A més a més, mensualment es desenvolupen tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions, per a totes les edats i tota la família que volen servir de nexe per a enfortir les relacions entre tots els qui formen part d’aquest projecte.

Pertànyer al col·lectiu d’Alumni UV és fer Universitat i fer amics.

Alumni Espanya

Alumni Espanya naix amb el desig de posar en contacte els Amics i els Antics Alumnes de les Universitats Espanyoles.

La seu es va situar el 2002 a la ciutat d’Alcalà de Henares i en conseqüència l’Associació d’Antics Alumnes de la seua universitat va “exercir” el càrrec de domicili social de Alumni España.

Actualment acull i dóna difusió a les opinions de totes les associacions i col·lectius que en formen part, sempre amb el respecte mutu i la independència.

Anualment, les diferents associacions i col·lectius feats es reuneixen per analitzar i debatre temes d’interès sobre el món dels antics alumnes i les universitats, i reforçar així els lligams entre si.