Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Rectorat de la UV

Sabors VI aprofundeix en els secrets de la millor cuina amb maridatge de bolets i vi

  • 20 de novembre de 2014
Bolets

Amics organitzà la sisena edició del curs Sabors, amb la col·laboració de Valencia Club de Cocina. En aquesta sessió, que se celebrà el 7 de novembre, van ser els protagonistes els bolets i els vins, els quals serviren per a maridar un bon sopar. Tot va tindre lloc en una sessió on els participants van gaudir dels plats realitzats mentre van aprendre el maridatge adequat per a cadascú.

El curs va consistir en un sopar de maridatge amb bolets i vi, i va anar a càrrec dels xefs de Valencia Club de Cocina, on va tindre lloc la trobada (San Felipe Neri 6B, València), i d’Ignacio Tarazona, de la Societat Micològica Valenciana. S’hi explicaren les espècies més comunes de bolets, com es reconeixen i com es cuinen.

És una activitat amb subvenció per als membres d’Amics. Així, els preus són els següents: 20 euros per persona + 20 euros per acompanyant, per a les sis primeres persones que s’hi apunten; i 40 euros per persona i 20 euros per acompanyant, per a la resta.

Llista d'enllaços:

Galeria d'imatges
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies